lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 210 z 377
The Tortured

Psychopata porywa młodemu małżeństwu syna, którego później zabija. Rodzice chcą się odwdzięczyć oprawcy ich dziecka. Do połowy film podczepiałbym pod dramat, druga połowa - horror.
Ogólnie całkiem dobry. Końcówka dość zaskakująca, choć miałem podobne przypuszczenia co do zakończenia.

Psychopata porywa młodemu małżeństwu syna, którego później zabija. Rodzice chcą się odwdzięczyć oprawcy ich dziecka. Do połowy film podczepiałbym pod dramat, druga połowa - horror.
Ogólnie całkiem dobry. Końcówka dość zaskakująca, choć miałem podobne przypuszczenia co do zakończenia.
Trick

Przeciętniak. Można obejrzeć z braku laku. Z jednej strony fajny plan, z drugiej sporo błędów w filmie.

Przeciętniak. Można obejrzeć z braku laku. Z jednej strony fajny plan, z drugiej sporo błędów w filmie.
gdy widze kolejny raz gwiazdę adamczyka w jakims durnym polskim pseudo filmie lub ogolem na ekranie to mam ochote sie zabić

Uprowadzona 2, krążą opinie, że mniej atrakcyjna niż jedynka, ja jestem jednak zakochana w tym filmie
The Legend of Bloody Mary - horror - 3/10.
Spadaj tato - komedia - 6/10.
Grave Encounters 2 - horror - lepsza 1 część - 6/10.
Spadaj tato - komedia - 6/10.
Grave Encounters 2 - horror - lepsza 1 część - 6/10.
Never Back Down 1 i 2 - Jedynka to typowa amerykańska produkcja dla nastolatków-chłopaczek chce pokonać w nielegalnych walkach bossa ze szkoły średniej i przy okazji zabiera mu dziewczynę. Gdzieś już takie motywy widziałem. Dwójka trochę bardziej brutalna + dorzucenie sporej ilości cycków, fabuła nie porywa, sceny walk lepiej nakręcone niż w jedynce. Można obejrzeć, ale szału nie ma.
KLIK
________
Vidocq - film o detektywie, który próbuje odgadnąć kto jest sprawcą trzech dziwnych morderstw jednak sam zostaje zamordowany. W tym momencie zagadkę próbuje odgadnąć facet, który pisał jego biografię. Ciekawe zakończenie, choć przyznam, że trochę przewidywalne.
Seksualni, niebezpieczni(The Inbetweeners) 2011 - dobra komedia z 4 kolesiami, którzy po liceum udają się na Kretę w celu melanżowania, flirtowania i podrywania lachonów.
Przy tym niezła muza przeplatana humorem i ciętym językiem :D
Przy tym niezła muza przeplatana humorem i ciętym językiem :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek