lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 211 z 377
NuTiiiiii: Seksualni, niebezpieczni (The Inbetweeners) 2011 - dobra komedia z 4 kolesiami, którzy po liceum udają się na Kretę w celu melanżowania, flirtowania i podrywania lachonów.
Przy tym niezła muza przeplatana humorem i ciętym językiem
jak Ci sie podobalo to zassij The Inbetweeners serie - sa chyba 2 czy trzy, zakochasz sie

tylko wersje brytyjska, bo teraz wychodzi tez scierwo amerykanskie, brrr.
No bo w tym filmie niby ekipa chce sprawdzić, czy historia z 1 części była prawdziwa. Film przypomina 1 bardzo, ale są silniejsze te ataki tych duchów. Dwie rzeczy mi się nie podobały, mianowicie: SPOJLER [color=white]gościu z jedynki zrobiony na jaskiniowca i oko, które ich wsysało.

The Big Year
ogólnie to komedia , aktorzy dość znani i dobrzy, a historia... przedstawia trójkę bohaterów którzy walczą o tytuł w zawodach polegających na tym kto w ciągu roku zobaczy najwięcej gatunków ptaków w Ameryce. Są zabawne momenty a sa tez momentami refleksyjne
ogólnie film pokazuje pozytywne i negatywne skutki - posiadania hobby :)

Obywatel Milk
tu chyba nie ma co opisywać
oparta na faktach historia Harveya Milka - geja który walczył o prawa homoseksualistów w USA
i jego politycznej karierze

The Tall Men
Hmm.. film zapowiadał się na początku na przynajmniej dobry thriller ale później nagle..
co to ma być.. za parę minut nagle..
co tu się dzieje... by pod koniec
a to ci numer.. by na samym końcu
-- pokręcony film :D ogólnie mam mieszane uczucia ..ale oglądało się dobrze
...Ignorance is bliss...
a kurde nie dodałem :D
film o tym jak w pewnym zadupiu gdzie psy szczekaja dupami pada ciągle deszcze i gdzie nie spojrzeć las, jest miasteczko z którego co jakiś czas znika małe dziecko i rodzi się legenda Tall Mena kradnącego dzieci, legenda staje się rzeczywistością gdy o to głownej bohaterce Tall Men wykrada dziecko..
film o tym jak w pewnym zadupiu gdzie psy szczekaja dupami pada ciągle deszcze i gdzie nie spojrzeć las, jest miasteczko z którego co jakiś czas znika małe dziecko i rodzi się legenda Tall Mena kradnącego dzieci, legenda staje się rzeczywistością gdy o to głownej bohaterce Tall Men wykrada dziecko..
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: jak Ci sie podobalo to zassij The Inbetweeners serie - sa chyba 2 czy trzy, zakochasz sie
tylko wersje brytyjska, bo teraz wychodzi tez scierwo amerykanskie, brrr.
Ooo zapamiętuję

Zamiana Ciał Change-Up, The (2011) - niezła komedia idzie się pośmiać.

Duże dzieci Grown Ups (2010) - komedia, spotkanie przyjaciół po 30 latach nad jeziorkiem pełne wygłupów ;]

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Historia Earla "Kozła" Manigaulta
Historia życia jednej z największych gwiazd amerykańskiego streetballa - Earlowi Manigault.
Osiągnąwszy szczyty w potyczkach szkół średnich, Earl stacza się, oddając imprezom, kobietom i narkotykom.
Według Kareem Abdul-Jabbara najlepszy gracz z jakimkolwiek zdarzyło mu się zmierzyć

...Ignorance is bliss...
Czarnobyl. Reaktor strachu (2012) Chernobyl Diaries - Sześcioro młodych ludzi szukających ekstremalnych wrażeń wynajmuje przewodnika, który, mimo surowych zakazów, zabiera ich do owianego tajemnicą miasta-widmo. Tu mieszkali niegdyś pracownicy reaktora w Czarnobylu. filmweb
ogólnie jeden wielki śmiech, chciałam do obejrzeć baaardzo a moja ocena nie wychodzi poza 3/10, to jest jakies dno i trochę mułu
Tak to jest jak amerykańce nie znając historii miejsca (a może i znając ale nie do końca) robią tam film. spoiler [color=white]Kto normalny wchodzi do napromieniowanego metalowego autobusu, wpadają sobie do wody i wszystko jest spoko. A na koniec łażąc po podziemiach wchodzą do samego środka reaktora i dopiero w ostatnich 5 min widać oparzenia, no wtf spoiler.
W ogóle - 'Czarnobyl reaktor starchu' = pamiętniki czarnobyla xd
Prometeusz (2012) Prometheus - Oczekiwany z ogromnym zainteresowaniem najnowszy film Ridleya Scotta ("Robin Hood", "Królestwo niebieskie"), jego pierwszy film science fiction od czasu legendarnego "Łowcy androidów", którego akcja nawiązywać będzie do wątków słynnej serii o Obcym. W rolach głównych: niezapomniana Lisbeth Salander z trylogii "Millennium" Noomi Rapace i Michael Fassbender ("Bękarty wojny", "X-Men: Pierwsza klasa").filmweb
Fakt, oczekiwałam go ale prócz zdjęc niczym mnie nie zaskoczył
Moja ocena waha się 6.5-7 i tylko i wyłącznie za zdjęcia
Plus strasznie dużo niezrozumiałych scen.
ogólnie jeden wielki śmiech, chciałam do obejrzeć baaardzo a moja ocena nie wychodzi poza 3/10, to jest jakies dno i trochę mułu
Tak to jest jak amerykańce nie znając historii miejsca (a może i znając ale nie do końca) robią tam film. spoiler [color=white]Kto normalny wchodzi do napromieniowanego metalowego autobusu, wpadają sobie do wody i wszystko jest spoko. A na koniec łażąc po podziemiach wchodzą do samego środka reaktora i dopiero w ostatnich 5 min widać oparzenia, no wtf spoiler.W ogóle - 'Czarnobyl reaktor starchu' = pamiętniki czarnobyla xd
Prometeusz (2012) Prometheus - Oczekiwany z ogromnym zainteresowaniem najnowszy film Ridleya Scotta ("Robin Hood", "Królestwo niebieskie"), jego pierwszy film science fiction od czasu legendarnego "Łowcy androidów", którego akcja nawiązywać będzie do wątków słynnej serii o Obcym. W rolach głównych: niezapomniana Lisbeth Salander z trylogii "Millennium" Noomi Rapace i Michael Fassbender ("Bękarty wojny", "X-Men: Pierwsza klasa").filmweb
Fakt, oczekiwałam go ale prócz zdjęc niczym mnie nie zaskoczył
Moja ocena waha się 6.5-7 i tylko i wyłącznie za zdjęcia
Plus strasznie dużo niezrozumiałych scen.
Ostatni bastion - świetny film! Generał trafia do więzienia dla żołnierzy, w którym, jak to zwykle bywa w takich filmach, władzę sprawuje dyrektor, którego wszyscy mają dość. Więźniowie pod dowództwem generała planują przejąć więzienie. 8,5/10
Tenacious D: Kostka przeznaczenia - dla mnie średni nawet jako komedia czy cośkolwiek takiego.. O zespole Tenacious D, któremu nie wychodzi robienie kariery, a zauważyli na plakatach, że wszystkie znane zespoły rockowe mają jakąś tam kostkę. Oni ruszają na jej poszukiwania, bo mają nadzieję, że dzięki niej będą wielkimi gwiazdami. 4/10
Tenacious D: Kostka przeznaczenia - dla mnie średni nawet jako komedia czy cośkolwiek takiego.. O zespole Tenacious D, któremu nie wychodzi robienie kariery, a zauważyli na plakatach, że wszystkie znane zespoły rockowe mają jakąś tam kostkę. Oni ruszają na jej poszukiwania, bo mają nadzieję, że dzięki niej będą wielkimi gwiazdami. 4/10