Zakładam nowy temat, z uwagi na to, że stary przekroczył już swój limit. :D
W temacie tym podajemy wykonawcę i utwór, którego aktualnie słuchamy. Ma być tu z kulturą i bez nabijania! :D
Do dzieła
Pozdrawiam Anię
Alexandra Stan - Mr saxobeat
Jedziem
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie ;> strona 78 z 151
Konto usunięte: Tak wpadłem logując się z myślą zobacze co tu jeszcze zostało..
i dowidzę, że nic :szok2:
No niestety nic, dzisiaj sobie uświadomiłam, że 15 kwietnia obchodzę 5 fotkowe urodziny, haha ;D W ogóle chyba zacznę częściej się logować, zobacz co dostałam na pw:
To takie słodkie :) kobiety zakładają fotkę, a później grają trudno dostępne. Zabawne i słodkie ^^ Właściwie to nie odpowiada mi ta forma komunikacji... W rzeczywistości ludzie się boją. Głupota. Czują strach... Ja czuję coś wspaniałego :) Gdybym Cię spotkał, wiedziałbym, że chce Cię poznać... To uczuć jest jak czerwone światło, które Cię przeszywa... coś pomiędzy namiętnością, a agresją... wyobraż sobie nieodpartą chęć poznania kogoś.... ;)Z drugiej strony to smutne... spotkałaś chyba wielu słodkich kolesi, dla których byłaś bóstwem a sami uważali się za nikogo. Jesteś zajebiście gorąca i dlatego wydawało im się, że powinni oddać dla Ciebie życie... ale uroda w dzisiejszych czasach jest popularna ;) Co z tego, że dziewczyna zaoferuję mi urodę, skoro nie będzie zabawna, żadna przygód, spontaniczna lub troskliwa prawda ? ;)to przykre, że odmienny światopogląd paru dupków wywołuje w kobietach wstręt przed nowymi znajomościami... Ten fakt nakazuje Ci dawać kosza każdemu facetowi a przecież powinnaś kierować się intuicją, tym wewnętrznym głosem, który Ci mówi: Chciałabym go poznać"... Reagujesz jak delfin, który boi się wszystkich ludzi, gdyż skrzywdził go jeden kłusownik. Gdybyś miała sobie wyobrazić ciepły i pełen miłości dom, który godnie prowadzisz wraz z kochającym mężem, a Ty czujesz się najszczęśliwszą osobą na ziemi. To czy wtedy nie zastanawiałabyś się, co by było gdybyś wtedy nie zaryzykowała i nie zaufała losowi???
mój komentarz na ten temat:

Rychu Peja SoLUfka - Pozwól mi żyć (Są chwile) feat. Glaca & Ana (Na Serio)
czyli niewiele, heh
Trafiłaś na romantyka, zastanów się zanim mu coś odpiszesz!
Pomyśl sobie - więcej takiego może nie być, mogę już takiego
nie spotkać.. co będzie jak odrzucę go!
No zastanów się dobrze!.
A swoją droga można odebrać to dwuznaczenie, jako ofertę do CIę
i jako żal do kogoś w prośbie o pomoc od Cię (końcówke tak rozumiem)

daj mu szanse ;>
Konto usunięte: Trafiłaś na romantyka, zastanów się zanim mu coś odpiszesz!
Pomyśl sobie - więcej takiego może nie być, mogę już takiego
nie spotkać.. co będzie jak odrzucę go!
Ta fotka już naprawdę schodzi na psy, ale powiem Ci, że to taka pierwsza wiadomośc w mojej karierze, która mnie zaciekawiła. Facet nie ograniczył się tylko do: 'jesteś piękna ;****'' ;D Co nie zmienia faktu, że polemizowanie przez niego na temat mojego życiowego doświadczenia jest bezużyteczne ;D
Konto usunięte: ale powiem Ci, że to taka pierwsza wiadomośc w mojej karierze, która mnie zaciekawiła. Facet nie ograniczył się tylko do: 'jesteś piękna ;****'' ;D Co nie zmienia faktu, że polemizowanie przez niego na temat mojego życiowego doświadczenia jest bezużyteczne ;D
Za samą inwencję twórczą powinien mieć in plus.. gorzej jeżeli do każdej dziołchy na forum robic ctrl +c i ctrl + v

a z tym piękna czy coś to wiesz, ludzie się zmieniają już tak bardzo nie kłamią itd

on chce wiedzieć na czym stoi, by nie przesadzić i Cie nie stracić

to romantyk jest!
tak lepiej ogólnie, czas życie układać..
Eldo - Mędrcy z kosmosu
Konto usunięte: Za samą inwencję twórczą powinien mieć in plus.. gorzej jeżeli do każdej dziołchy na forum robic ctrl +c i ctrl + v
a z tym piękna czy coś to wiesz, ludzie się zmieniają już tak bardzo nie kłamią itd
on chce wiedzieć na czym stoi, by nie przesadzić i Cie nie stracić
to romantyk jest!
Proszę Cię, czy wyglądam na taką desperatkę, która szuka życiowych miłości na fotce? ;>
Wcale bym się nie zdziwiła gdybym nie była pierwszym 'DELFINEM' (

Eldo - Twarze (feat. Hi Fi Banda)
Bo usnąłem wczoraj na walce Mameda i nie wiedziałem czy wygrał czy przegrał
od jutra od nowa tu mnie nie ma, w sumie to za 10minut gdzieś już lece..
Konto usunięte: Proszę Cię, czy wyglądam na taką desperatkę, która szuka życiowych miłości na fotce? ;>
Wcale bym się nie zdziwiła gdybym nie była pierwszym 'DELFINEM' (), który dostał od niego taką wiadomość ;)
Nie wiem, nie patrzę na profil - to i ocenić nie mogę

Zresztą pewnie aktualnego zdjęcia nie ma ;>
Trzeba mieć zawsze coś w zanadrzu

Konto usunięte: Nie wiem, nie patrzę na profil - to i ocenić nie mogę
Zresztą pewnie aktualnego zdjęcia nie ma ;>
Trzeba mieć zawsze coś w zanadrzu
Ja się praktycznie nie zmieniam, więc zdjęcie aktualne ;D
Zresztą koniec tematu tego gościa, przynajmniej poczułam się 'adorowana', haha ;D
Co tam słychac? ;))