Zakładam nowy temat, z uwagi na to, że stary przekroczył już swój limit. :D
W temacie tym podajemy wykonawcę i utwór, którego aktualnie słuchamy. Ma być tu z kulturą i bez nabijania! :D
Do dzieła
Pozdrawiam Anię
Alexandra Stan - Mr saxobeat
Jedziem
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie ;> strona 79 z 151
Ankaa: Wygrał . Chyba :D Oglądałam ale nie pamiętam :D
Masz rację! Nie ma co tracić czasu na te forum ;))
Dziś na yt był filmik, dość szybko z 0:15sec może troszke dłużej

bo tylko to..

to kiedy kończysz?
Konto usunięte: Ja się praktycznie nie zmieniam, więc zdjęcie aktualne ;D
Zresztą koniec tematu tego gościa, przynajmniej poczułam się 'adorowana', haha ;D
Co tam słychac? ;))
Czyli za jakieś 20lat trzeba będzie się odezwać, hah
Widzisz, ma to swój plus i to dobry plus ;>
Właśnie nic, bo coś ściągałem i yt mi ścięło, a nie chce mi się nic szukać,
a tak to paliwo drogie.. i nie wiem. u mnie monotonia, a i o sobie nie lubię pisać ;>
a u Cie?
Konto usunięte: Dziś na yt był filmik, dość szybko z 0:15sec może troszke dłużej
bo tylko to..
to kiedy kończysz?
;)
tylko ...

Ja tu też wróciłam jakiś czas temu po dość długiej przerwie. Pewnie skończę jak przyjdzie wiosna

W Zmowie ft. Pih, Rudy Mrw, Fenomen, Stefczi, Dj Kebs - Siedem
Konto usunięte: Czyli za jakieś 20lat trzeba będzie się odezwać, hah
Widzisz, ma to swój plus i to dobry plus ;>Właśnie nic, bo coś ściągałem i yt mi ścięło, a nie chce mi się nic szukać,
a tak to paliwo drogie.. i nie wiem. u mnie monotonia, a i o sobie nie lubię pisać ;>
a u Cie?
Nie, nie... za 20 lat to już będę miała zmarszczki, nie będę już TAK atrakcyjna jak teraz

U mnie wszystko w porządku, jakoś sobie tak żyje, raz z górki, raz pod górkę :))
No dobra, brak

Konto usunięte: Paliwo ... i cukier! Ludzie robią interesy życia na allegro sprzedając cukier z Niemiec po hurtowej cenie
U mnie wszystko w porządku, jakoś sobie tak żyje, raz z górki, raz pod górkę :))
A to jak wszędzie.. Też miałem okazje skorzystać z zakupu kg po cenie 60centów czy czegoś tam.. ale jednak na użytek domowy (mieszkania w bloku) zabawa w 20kg nie ma sensu..
A robić robią, gdyż to jest jak kiedyś z autami.. dolar był po cenie złomu to Ci co mieli pieniądze kupowali ile się dało, i po poł roku zarobili więcej na tym niż ja za 10 lat