Cześć i czołem!
Nowy rok to czas podsumowań, tych modowo-urodowych też, zatem:
1. Wasze hity ubiegłego roku, kosmetyk lub kosmetyki który/e na stałe zagościł/y w waszej kosmetyczce? Może być tez uzasadnienie;)
2. Wasze kity ubiegłego roku? Kosmetyk/i które was zawiodły i na pewno powtórnie ich nie kupcie
Pozdrawiam, a osoby które takich nie maja zapraszam do tematu wyżej, albo niżej, gdziekolwiek.
lista tematów
Hity i kity 2011 strona 2 z 2
Hity cz. 2:

Kryolan magiczne kółeczko kamuflaż

tusz max factor 2000 calorie

krem nivea soft

samoopalacz xen tan

Kryolan magiczne kółeczko kamuflaż

tusz max factor 2000 calorie

krem nivea soft

samoopalacz xen tan
Jedyne,co mnie tutaj jeszcze trzyma-to jest przyciaganie ziemskie.
Kity:

maseczka jajeczna joanna (nic nie działa)

fluid astor vitality (dla starszych pań może i dobry)

avon tusz do rzęs superMagnify (bardzo słaby)

fluid long lasting dermacol (strasznie ciężki!)

fluid vipera satin look (okropność!)

maseczka jajeczna joanna (nic nie działa)

fluid astor vitality (dla starszych pań może i dobry)

avon tusz do rzęs superMagnify (bardzo słaby)

fluid long lasting dermacol (strasznie ciężki!)

fluid vipera satin look (okropność!)
Jedyne,co mnie tutaj jeszcze trzyma-to jest przyciaganie ziemskie.
acne stop w kategorii kit...
chyba nigdy nie pozbede sie tradziku
chyba nigdy nie pozbede sie tradziku

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
A co do tematu:
Hity - podkład Revlon Colorstay, puder sypki Inglot, maseczka Dermaglin, szampon Alterra, ampułki Vichy Dercos i szampon, szczotka Tangle Teezer, dezodorant Nivea do ubrań czarnych i białych, cień do brwi Inglot, perfumy Givenchy Play
Kity... W sumie to pół-kitem jest maskara YSL Effet Faux Cils, efekt jest bardzo "na co dzień".
Jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę.
Hity - podkład Revlon Colorstay, puder sypki Inglot, maseczka Dermaglin, szampon Alterra, ampułki Vichy Dercos i szampon, szczotka Tangle Teezer, dezodorant Nivea do ubrań czarnych i białych, cień do brwi Inglot, perfumy Givenchy Play
Kity... W sumie to pół-kitem jest maskara YSL Effet Faux Cils, efekt jest bardzo "na co dzień".
Jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę.
Konto usunięte: Ja to samo Tylko, że ja mam policystyczne jajniki i nawet antykoncepcja nie pomaga, będę gorąca trzydziecha z trądzikiem
witaj w klubie siostro

ja chyba w akcie desperacji pojde do dermatologa blagac o izotek, ale boje sie ze zrobi mi wypisdówek z włosów.
o z hitów tez polecam szampony alterra, ampulki vichy, szczotke tangle teezer, odzywke bodyshop bananowa i olejowanie włosów.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: 1. Wasze hity ubiegłego roku, kosmetyk lub kosmetyki który/e na stałe zagościł/y w waszej kosmetyczce? Może być tez uzasadnienie;)
co prawda nie wszystkie z poniższych zagościły u mnie na dobre, ale przetestowałam je i polecam :)

Konto usunięte: 2. Wasze kity ubiegłego roku? Kosmetyk/i które was zawiodły i na pewno powtórnie ich nie kupcie
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert