lista tematów
Jaki kolor włosów by mi pasował? strona 2 z 2
Hej prosze obejrzyjcie moje zdjęcia na profilu i mi doradźcie jaki kolor by mi pasował?
Bo chce zmienić kolor włosów
Ugotowałem zupę ale czekam aż ktoś do domu przyjdzie, psa nie mam a sam na siebie wyroku nie podpiszę.

Poza tym muszę zrobić porządek w kuchni i nowego bałaganu narobić kurczakiem...

No jakoś tak nie bardzo!
Pomagam Ci, przecież nie będę kłamał, że w tych jest dobrze, piszę tylko że w tych zostań. A jak nie chcesz mieć problemów z włosami to rób tak jak ja i gol się na zero.
 Do dresów pasuje jak ulał, tylko ludzie jakoś tak dziwnie wieczorami schodzą, nawet jak grupką idą.
 Do dresów pasuje jak ulał, tylko ludzie jakoś tak dziwnie wieczorami schodzą, nawet jak grupką idą. 
Konto usunięte: Ugotowałem zupę ale czekam aż ktoś do domu przyjdzie, psa nie mam a sam na siebie wyroku nie podpiszę. 
Poza tym muszę zrobić porządek w kuchni i nowego bałaganu narobić kurczakiem...
Nawet bym spróbowała , a co tam....moze byś mnie tym uchronił dziś przed pójściem do pracy z powodu zatrucia zołądkowego

Nie narzekaj na mnie bom anioł :D
Idę stąd, pamiętaj ze masz mi coś opowiedzieć ale to potem bo do roboty musze się wybrać :D
Konto usunięte: Nawet bym spróbowała , a co tam....moze byś mnie tym uchronił dziś przed pójściem do pracy z powodu zatrucia zołądkowego
Nie pomyślałem o tym, jeszcze mi będą w domu siedzieć.

Zupę out a o kurczaku nie ma mowy!

W jakimś interesie to i ja wytrzymam 5 minut.

Konto usunięte: Idę stąd, pamiętaj ze masz mi coś opowiedzieć ale to potem bo do roboty musze się wybrać :D
Pamiętaj i pamiętaj. Teraz to ja muszę pamiętaj, jak przepis na kurczaka leciał.

:D