Witam! pisze do was bo moze bedziecie wstanie mi pomoc w wyborze jakiejs fajnej grafiki/wzoru/obrazka na koszulke dla dziewczyny (nie mojej,chodzi mi w sensie plci :D)
Grafika/wzor/obrazek ten byłaby namalowany aerografem na koszulce dla niej.Chodzi mi o jakies nie standardowe grafiki/wzory np takiego typu
nie ma ograniczen co do wzoru gadalem z gosciem i jest w stanie namalować wszystko tylko musi wiedziec jak to wyglada i o co chodzi :D
Nie Pytam was co sadzicie o takiej koszulce ani czy to sie bedzie zle czy dobrze prac:P
Prosze was tylko o podesłanie jakis ciekawych wzorow lub pomyslow.
Dodam ze kolezanka jest bardzo dobra,ma poczucie humoru i jest dziewczyna mojego kumpla wiec w gre moga wchodzic naprawde dziwne i pokrecone pomysły na ta koszulke.
koszulka malowana aerografem jakas grafike ciekawa
Obrazka nie znalazłam, ale możesz zrobić tak - z przodu, na dole, leżące (na boku, na plecach, na brzuchu) jakieś stworzenie (kot, pies, postać z ulubionej bajki - bo chyba jakąś ma, mimo wszystko :D). Ważne, żeby było na wysokości mniej więcej krzyżyka 50 Centa na obrazku, który pokazałeś wyżej - żeby sprawiało wrażenie, że leży na krawędzi. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi... :D Następne z tyłu, może to być inna postać, tylko że np. zwisające za jedną łapkę z okolic kolnierzyka z przerażeniem na twarzy/pyszczku. :D Inna opcja to narysowac jakąś postać przodem z przodu, a tyłem z tyłu. Albo na odwrót. :) Na razie tylko takie opcje przychodzą mi do głowy. Jeżeli coś innego zaświta, dopiszę. ;) Przez ten czas pewnie pojawią się inne propozycje.
nie przychodzi mi nic konkretnego do głowy, ale jeśli miałabym wymyślić coś dla siebie to zastanawiałabym się nad jakimś napisem (pewnie byłby to mój ulubiony cytat), albo jakaś postać która wywarła na mnie wrażenie, bądź po prostu coś bezsensownego ;)
Pewnie już widziałeś gdzieś ten wzór, ale na zwykłej jednokolorowej koszulce możesz też walnąć napis "szukam drugiej połówki", a pod spodem, dużo mniejszymi literami "ale może być też 0,7". :P Durnawe, ale właśnie mi się przypomniało.
widziałem :) ogolny zarys juz wizji tej koszulki mam z konsultacjami z kumpela :P pozniej wstawie ta wizje narazie ide szamac kolacje