dxMatthiasXb
dxMatthiasXb
  2 февраля 2012 (pierwszy post)

Witam! pisze do was bo moze bedziecie wstanie mi pomoc w wyborze jakiejs fajnej grafiki/wzoru/obrazka na koszulke dla dziewczyny (nie mojej,chodzi mi w sensie plci :D)
Grafika/wzor/obrazek ten byłaby namalowany aerografem na koszulce dla niej.Chodzi mi o jakies nie standardowe grafiki/wzory np takiego typu

nie ma ograniczen co do wzoru gadalem z gosciem i jest w stanie namalować wszystko tylko musi wiedziec jak to wyglada i o co chodzi :D
Nie Pytam was co sadzicie o takiej koszulce ani czy to sie bedzie zle czy dobrze prac:P
Prosze was tylko o podesłanie jakis ciekawych wzorow lub pomyslow.
Dodam ze kolezanka jest bardzo dobra,ma poczucie humoru i jest dziewczyna mojego kumpla wiec w gre moga wchodzic naprawde dziwne i pokrecone pomysły na ta koszulke.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  3 февраля 2012

Obrazka nie znalazłam, ale możesz zrobić tak - z przodu, na dole, leżące (na boku, na plecach, na brzuchu) jakieś stworzenie (kot, pies, postać z ulubionej bajki - bo chyba jakąś ma, mimo wszystko :D). Ważne, żeby było na wysokości mniej więcej krzyżyka 50 Centa na obrazku, który pokazałeś wyżej - żeby sprawiało wrażenie, że leży na krawędzi. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi... :D Następne z tyłu, może to być inna postać, tylko że np. zwisające za jedną łapkę z okolic kolnierzyka z przerażeniem na twarzy/pyszczku. :D Inna opcja to narysowac jakąś postać przodem z przodu, a tyłem z tyłu. Albo na odwrót. :) Na razie tylko takie opcje przychodzą mi do głowy. Jeżeli coś innego zaświta, dopiszę. ;) Przez ten czas pewnie pojawią się inne propozycje.

dxMatthiasXb
dxMatthiasXb
  3 февраля 2012

nom mniej wiecej czaje o co chodzi :)

madzia2143
madzia2143
  3 февраля 2012

nie przychodzi mi nic konkretnego do głowy, ale jeśli miałabym wymyślić coś dla siebie to zastanawiałabym się nad jakimś napisem (pewnie byłby to mój ulubiony cytat), albo jakaś postać która wywarła na mnie wrażenie, bądź po prostu coś bezsensownego ;)

Adidasowa
Adidasowa
  3 февраля 2012

dxMatthiasXb
dxMatthiasXb
  3 февраля 2012

to z lodzikiem dosyc ciekawy pomysl :D

Adidasowa
Adidasowa
  3 февраля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to z lodzikiem dosyc ciekawy pomysl :D

:ziober2: polecam się na przyszłość:D
dxMatthiasXb
dxMatthiasXb
  3 февраля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam się na przyszłość:D

ok :) jak bd mial potrzebe jakas to bd walil jak w dym :D
Adidasowa
Adidasowa
  3 февраля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ok :) jak bd mial potrzebe jakas to bd walil jak w dym :D

noł problem:ziober2:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  3 февраля 2012

Pewnie już widziałeś gdzieś ten wzór, ale na zwykłej jednokolorowej koszulce możesz też walnąć napis "szukam drugiej połówki", a pod spodem, dużo mniejszymi literami "ale może być też 0,7". :P Durnawe, ale właśnie mi się przypomniało.

dxMatthiasXb
dxMatthiasXb
  3 февраля 2012

widziałem :) ogolny zarys juz wizji tej koszulki mam z konsultacjami z kumpela :P pozniej wstawie ta wizje narazie ide szamac kolacje

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  4 февраля 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Adidasowa

Ojaa :O Ja to chcę! :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Adidasowa
Adidasowa
  4 февраля 2012
naaats
naaats: Ojaa :O Ja to chcę! :D

Sliczna prawda?:zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.