Mam dziwny problem. Ba, bardzo dziwny. Otóż, kiedy jestem na dworze (szczególnie zimą) i dotknę się do czegoś metalowego -klamki od drzwi, bramy, furtki, czegokolwiek - to zawsze mam takie odczucie jakby prąd mnie kopnął. I to jest zazwyczaj dość bolesne. Uciążliwa sprawa. W sumie w domu, w szkole też mi się to zdarza, ale nie aż tak często jak na dworze. Latem też tak mam, ale zimą to się nasila.
Q: Od czego to zależy?
Q: Jak się tego pozbyć?
lista tematów
PRĄD. strona 4 z 5
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
żesz w dupĘ

ewidentne braki w edukacji. i składa się na nie zarówno nieznajomość podstawowych wiadomości z fizyki jak i też ortografii.
Konto usunięte: A potem się dziwić, że o dzisiejszych nastolatkach mało co dobrego można powiedzieć, kiedy to wszystko takie ograniczone i zamknięte w swoich ciasnych czterech ścianach umysłu
dlatego rozważam rezygnację z dawania korepetycji dzieciom z gimnazjum bo wkrótce może dojść do jakiegoś przykrego incydentu

Akurat w takim kontekście jak napisałaś powinno być razem

Oskarżasz mnie o coś/ zarzucasz mi coś więc napisałam sprostowanie.
Konto usunięte: i dzięki temu jej uczennica, która prostych rzeczy nie wie robi tu burdel i zamieszcza durne pytania
Kazał Ci ktoś odpisywać w tym temacie? Jak nie masz nic do powiedzenia, brak jakiejkolwiek "pomocy" to się nie udzielaj, zbędna mi Twoja odpowiedź.
BujajacaWoblokachh: najwidoczniej nie poboczny skoro jej nieznajomosc tak utrudnia ci zycie, ze musisz biegac po forum i zadawac pytania, na ktore pryz odrobinie posiedzenia nad ksiazkami umialabys odpowiedziec sama.
Wyjdź stąd dziewczynko, bo Ty przyklaskujesz każdemu kto mnie zaczepi, nie ma o czym z Tobą dyskutować. Nawet nie odpisuj, bo szkoda Twojego i mojego czasu

Konto usunięte: ewidentne braki w edukacji. i składa się na nie zarówno nieznajomość podstawowych wiadomości z fizyki jak i też ortografii.
Ortografia -perfekt. Nie zarzucisz mi niczego.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
Konto usunięte: Nie siedzę z wywieszonym jęzorem przed TV i nie ślędzę każdej informacji, bo nie mam nawet na to czasu, z resztą nie lubię oglądać, radia nie słucham w ogóle.
"Zresztą".
Poza tym interpunkcja też miejscami leży, i sens niektórych wypowiedzi, np.
Dotykać się DO czegoś ?

przyzwyczajona jestem

BujajacaWoblokachh: owszem, szkoda, bo i tak nie jestes w stanie zrozumiec tego, co do Ciebie ludzie pisza.
Cieszę się, że Ty jesteś idealna i wszystko masz na perfekt :)
Szybko pisane - literówka/spacja.
Dziwne, bo na wypracowaniach nawet jednego przecinka źle nie miałam ;) A jeśli piszę coś "na szybko" to zdarzy się jakaś literówka etc. Człowiek jest tylko człowiekiem.
i dotknę się czegoś metalowego* miało być. Sama widzę. Mój błąd z 'do'. Ale nawet tego nie czytałam drugi raz.