http://soleboutique.files.wordpress.com/2011/03/dsc_00432.jpg?w=740
Limitowana edycja, w Polsce takich nie dostaniecie.
Cena 350 złotych i teraz pytanie do was.
Kupować, nie kupować? Jedni mówią że 'pedalito' drudzy że czym bardziej maxy poje*ane tym lepsze. A co wy na to?
lista tematów
Nike - Air Max strona 1 z 3
Konto usunięte: http://soleboutique.files.wordpress.com/2011/03/dsc_00432.jpg?w=740
Limitowana edycja, w Polsce takich nie dostaniecie.
Cena 350 złotych i teraz pytanie do was.
Kupować, nie kupować? Jedni mówią że 'pedalito' drudzy że czym bardziej maxy poje*ane tym lepsze. A co wy na to?
Kupuj - jeżeli takie lubisz, nosisz i nie będą stały w szafce po dwóch wyjściach. Przynajmniej będziesz miał oryginalne buty. :P Jakby mi coś strzeliło do łba też pewnie bym kupiła.

Męskich nie ma ?
Ja bym na buty do biegania nie wydał 350 pln. Na żadne bym tyle nie wydał. Za skąpy jestem.
Ja bym na buty do biegania nie wydał 350 pln. Na żadne bym tyle nie wydał. Za skąpy jestem.
Konto usunięte: RickFCB:Limitowana edycja, w Polsce takich nie dostaniecie.
hmm, ciekawe. mój facet ma je od roku;).
RickFCB:Kupować, nie kupować?
kupować bo są zajebiście trwałe w porównaniu do innych jakie miał i miałam ja, są zwyczajne więc do wszystkiego pasują.
To jeśli dostał to jedynie od prywatnych sprzedających. Przynajmniej takie miałem informacje, a źródło raczej wiarygodne. Zresztą - nie ważne.
Co do trwałości to również słyszałem wiele dobrego, co do wygody również całe plusy. Co nie zmienia faktu że z jednej strony buty mi się podobają, ale z drugiej oczywiście troszkę przeszkadzają te kolorki. Dlatego mętlik.
Konto usunięte: Co do trwałości to również słyszałem wiele dobrego, co do wygody również całe plusy. Co nie zmienia faktu że z jednej strony buty mi się podobają, ale z drugiej oczywiście troszkę przeszkadzają te kolorki. Dlatego mętlik.
kolory naprawdę nie są tak nasycone jak na zdjęciu, lekko się przykurzą i będą zupełnie zwyczajne.
jeszcze co do trwałości, są dużo trwalsze niż maxy 90 czy nawet inne jedynki, ale nie wiem dlaczego akurat te.
Konto usunięte: Chłopie za 350 zł kupisz dużo innych tak samo trwałych i męskich butów w firmówkach.
jak z męskimi - nie wiem, ale jeśli chodzi o wygodę tych butów nie mają sobie równych. szczególnie jak ktoś ma problemy z bolącymi stopami czy piętami.