http://soleboutique.files.wordpress.com/2011/03/dsc_00432.jpg?w=740
Limitowana edycja, w Polsce takich nie dostaniecie.
Cena 350 złotych i teraz pytanie do was.
Kupować, nie kupować? Jedni mówią że 'pedalito' drudzy że czym bardziej maxy poje*ane tym lepsze. A co wy na to?
lista tematów
Nike - Air Max strona 1 z 3
Konto usunięte: http://soleboutique.files.wordpress.com/2011/03/dsc_00432.jpg?w=740
Limitowana edycja, w Polsce takich nie dostaniecie.
Cena 350 złotych i teraz pytanie do was.
Kupować, nie kupować? Jedni mówią że 'pedalito' drudzy że czym bardziej maxy poje*ane tym lepsze. A co wy na to?
Kupuj - jeżeli takie lubisz, nosisz i nie będą stały w szafce po dwóch wyjściach. Przynajmniej będziesz miał oryginalne buty. :P Jakby mi coś strzeliło do łba też pewnie bym kupiła.

Męskich nie ma ?
Ja bym na buty do biegania nie wydał 350 pln. Na żadne bym tyle nie wydał. Za skąpy jestem.
Konto usunięte: RickFCB:Limitowana edycja, w Polsce takich nie dostaniecie.
hmm, ciekawe. mój facet ma je od roku;).
RickFCB:Kupować, nie kupować?
kupować bo są zajebiście trwałe w porównaniu do innych jakie miał i miałam ja, są zwyczajne więc do wszystkiego pasują.
To jeśli dostał to jedynie od prywatnych sprzedających. Przynajmniej takie miałem informacje, a źródło raczej wiarygodne. Zresztą - nie ważne.
Co do trwałości to również słyszałem wiele dobrego, co do wygody również całe plusy. Co nie zmienia faktu że z jednej strony buty mi się podobają, ale z drugiej oczywiście troszkę przeszkadzają te kolorki. Dlatego mętlik.
Konto usunięte: Co do trwałości to również słyszałem wiele dobrego, co do wygody również całe plusy. Co nie zmienia faktu że z jednej strony buty mi się podobają, ale z drugiej oczywiście troszkę przeszkadzają te kolorki. Dlatego mętlik.
kolory naprawdę nie są tak nasycone jak na zdjęciu, lekko się przykurzą i będą zupełnie zwyczajne.
jeszcze co do trwałości, są dużo trwalsze niż maxy 90 czy nawet inne jedynki, ale nie wiem dlaczego akurat te.
Konto usunięte: Chłopie za 350 zł kupisz dużo innych tak samo trwałych i męskich butów w firmówkach.
jak z męskimi - nie wiem, ale jeśli chodzi o wygodę tych butów nie mają sobie równych. szczególnie jak ktoś ma problemy z bolącymi stopami czy piętami.