http://soleboutique.files.wordpress.com/2011/03/dsc_00432.jpg?w=740
Limitowana edycja, w Polsce takich nie dostaniecie.
Cena 350 złotych i teraz pytanie do was.
Kupować, nie kupować? Jedni mówią że 'pedalito' drudzy że czym bardziej maxy poje*ane tym lepsze. A co wy na to?
lista tematów
Nike - Air Max strona 2 z 3
Nie przepadam za tego typu butami. Kojarzą mi się głównie z gimbusiarnią, sorry. Ale jeśli Tobie się podobają, będziesz się w nich czuł dobrze, są trwałe itd to kupuj. Tobie mają się podobać a nie nam.
Ja pier**le co wy się tak uje**liście tej ceny? Jeśli go na nie stać i mu się podobają to niech i nawet 800zł kosztują. Co do bucików, na początku myślałem, że to damskie :P dopiero po komentarzach ogarnąłem, że chodzi o męskie. Ale mniejsza o to, jeśli Tobie się podobają, masz co do nich założyć to bierz. Ja mam między innymi całe złote nike shox, też z za granicy sprowadzane i mi się zaje**ście podobają a z kolei niektórzy mówią, że pedalskie, wszystkim nigdy nie dogodzisz, jednemu się coś podoba, drugiemu nie. Więc jeśli są wygodne, Tobie się podobają to bierz.
Konto usunięte: RickFCB:Zajakość sie placi/.
tu Cię zmartwię bo te całe firmówki rozlatują się szybko :D , chyba że to są z zagranicy na poważnie , bo do Polski ubrania , buty i inne rzeczy znanych marek przychodzą gorszej jakości i to bardzo :(
No niestety masz rację. Nie wszystko co drogie = dobre. Ja kupiłem jakiś czas temu Pumy (nie pamiętam jaki model to dokładnie był) zapłaciłem 339zł (i to i tak przecenione) i mi się dosłownie rozpadły po 3 miesiącach a gwarancji nie uznano bo podobno źle użytkowane O.o a ja w nich tylko chodziłem na co dzień, nawet na melanże gdy wiedziałem, że napier**lony nie wiadomo skąd będę wracał to ich nie brałem. I od razu zaznaczam, że nie były to jakieś buty, które mozna było użytkować jedynie na hali czy coś, były to normalne do codziennego chodzenia.
Ja tam wszystkie moje sportowe buty (kupowane w Polsce, rzadko sprowadzane z Ameryki czy Niemiec) piorę po milion razy w pralce i jakoś nic mi się jeszcze nie rozpieprzyło, air maxy które miały się rozwalić po miesiącu też piorę normalnie i też nic się nie dzieje, ale Polak zawsze będzie marudził :]
Konto usunięte: air maxy które miały się rozwalić po miesiącu też piorę normalnie i też nic się nie dzieje, ale Polak zawsze będzie marudził
jeśli chodzi o air maxy(bo to chyba jedyne tego typu buty jakie noszę, pomijając conversy i tenisówki) to naprawdę jest różnica między 'polskimi', a tymi ze stanów.
a air maxy noszę od 16? może 17 roku życia i troszeczkę ich miałam.
nawet trafiły mi się koreańskie(!) podróby;)

tylko wystarczy poszukać nie podobają mi sie kolory a tak nie są złe chociaż faktycznie one nie wyglądają na męskie