Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  27 марта 2012 (pierwszy post)

Cześć dziewczyny ;)
przyszłam do Was z radą od dawien dawna waham się z określeniem typu swojej urody.
Niby wychodzi wiosna, ale aktualny (chodzi o naturalny odcień) kolor włosów przemawia za jesienią.
od początku
Włosy:
w dzieciństwie - blond, ale nie całkiem jasny (latem jaśniejszy w pozostałych porach powiedzmy że średni blond) po okresie dojrzewania ściemniały do ciemnego blondu, teraz jest jeszcze dużo ciemniejszy wygląda mi na średni brąz
Kolor oczu - zielony - nie intensywny
Cera - gładka, bezproblemowa, nie muszę używać pudru, podkładu ;) rumieni się na dworzu /lato zima/ z piegami, które pojawiaja się wraz ze słońcem, zimą prawie zanikają.
Skóra - na buzi jak pisałam piegi /złotobrązowe/, tak to raczej jasna, bez słonca i opalania blada (widać żyłki).
Gdy złapie słonce brązowieje, czerwień utrzymuje się bardzo krótko, szybko brązowieje. Jednak jest podatna na oparzenia (dobrze, że nie lubię sie wylegiwać na słońcu :P). A jak się ładniej opalałam kiedys w lato to opalenizna utrzymywała się aż do wiosny ;)

aa i mam lekkie cienie pod oczami

W większości tego co napisałam cechy przemawiają za wiosną ;>

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Winterfell
Winterfell
  27 марта 2012

Myślę, że możesz to też określić za pomocą kolorów jakie Tobie pasują (np bluzki), a są przypisane danemu typowi urody. Nawet samemu w lustrze to widzimy, bądź można poprosić kogoś, może ocena będzie obiektywniejsza. :D

asexualna
asexualna
  27 марта 2012

Wydaje mi się, że bardziej wiosna : D ale Patriszja dobrze prawi, więc zrób sobie ten eksperyment z kolorami.

SoDope
SoDope
  27 марта 2012

Niestety Ela ale nie jesteś wiosną. ;P

asexualna
asexualna
  27 марта 2012

Ogólnie te testy są jakieś dziwne :ninja: wyszło mi, że jestem zimą, ale jednocześnie w odcieniach niebieskiego i białym jest mi najgorzej.

Ela
Ela
  27 марта 2012
Winterfell
Winterfell: Myślę, że możesz to też określić za pomocą kolorów jakie Tobie pasują (np bluzki), a są przypisane danemu typowi urody. Nawet samemu w lustrze to widzimy, bądź można poprosić kogoś, może ocena będzie obiektywniejsza. :D

W tym rzecz, że noszę to co lubię ;D 70% ubrań mam czarnych hehe.
20% bardziej dla jesieni i może 10% się nada dla kobiety o urodzie wiosna.

Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety Ela ale nie jesteś wiosną. ;P

aaa? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie te testy są jakieś dziwne wyszło mi, że jestem zimą, ale jednocześnie w odcieniach niebieskiego i białym jest mi najgorzej.

Zrobiłam ich trochę ;) W jednym teście wyszło, że nie jestem ani wiosną, latem, jesienią i .. zimą xD
asexualna
asexualna
  27 марта 2012
Ela
Ela: Zrobiłam ich trochę ;) W jednym teście wyszło, że nie jestem ani wiosną, latem, jesienią i .. zimą xD

Czyli śmiało można rzec, że są o kant dupy :ninja:. Człowiek ma oczy i sam może określić jakie kolory do niego pasują.
SoDope
SoDope
  27 марта 2012
Ela
Ela: aaa? :)

bym powiedziała, że jesienią.

owszem mogą Ci pasować kolory wiosny.
Ela
Ela
  27 марта 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ela:aaa? :) bym powiedziała, że jesienią. owszem mogą Ci pasować kolory wiosny.

Czyli olać ;) trzeba zaufać swojej kobiecej intuicji.

Dla wiosny też sugerowane są jakieś dziwne cienie a ja lubię podkreślać kolor oczu.
Jakiś łososiowy, morelowy, czy kakao a one nie bardzo mi pasują. Mam takie odczucie ;) I źle sie z tym bym czuła.
Alucard
Alucard
  27 марта 2012
Ela
Ela: trzeba zaufać swojej kobiecej intuicji.

Czy to te słynne odniesienia do Kota Schrödingera?
SoDope
SoDope
  27 марта 2012
Ela
Ela: Dla wiosny też sugerowane są jakieś dziwne cienie a ja lubię podkreślać kolor oczu. Jakiś łososiowy, morelowy, czy kakao a one nie bardzo mi pasują. Mam takie odczucie ;) I źle sie z tym bym czuła.

Też dlatego od razu odrzuciłam wersje, że nie jestes Pani Wiosną.
Latem też nie ... Zimą również.
A własnie Jesienią.
SailorMoon
SailorMoon
  27 марта 2012
Ela
Ela: Czyli olać ;) trzeba zaufać swojej kobiecej intuicji.

To bym proponowała :tak:
Adidasowa
Adidasowa
  27 марта 2012

Obejrzałam Twoje zdjęcia i zdecydowanie wyglądasz na jesień.

jolanta6667
jolanta6667
  27 марта 2012

może jakieś przedwiośnie;) ciężko jest jednoznacznie określić...

SoDope
SoDope
  28 марта 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może jakieś przedwiośnie;)

no teraz to już w ogóle padłam
:crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.