Witam. Dzisiaj sobie wlaczylam starą piosenkę z mojego wyjazdu i trafiłam na wykonanie pewnego młodzieńca. Przyznam, że mi się spodobał bardzo, choć raczej nie trafia do ogólnego gustu, ale pokazuję. :-D
Wersja video, bo na fotach jak zwykle jakoś inaczej - http://youtu.be/sFFeROjhFdI - To macedonski folk, soł uprzedzam, ze mozna wyciszyc :-D
1.
2.
3.
4.
5.
Podoba się?
Co na tak, co na nie?
Ile pkt 1-10?
Pozdrawiam :-D
lista tematów
Daniel Dann strona 2 z 4

W porządku. :-D
Przypomina mi tam jednego użytkownika. :-D
To akurat prawda, też raczej wolę bardziej dojrzałych, ale tu wyjątek. Zresztą, ciekawe jak sie rozwinie z wiekiem.

Konto usunięte: Dobra dupeczka, może nie w stu procentach w moim typie, no ale : D
daje 8/10, bo styl trochę bym mu zmieniła.
Zgadzam się. :-D
Konto usunięte: Mieszanka Enrique Iglesias i Folkemona. :-D
Jakiś taki delikatny, trochę cipkowaty z wyglądu. Na pewno nie mój typ, jakoś do mnie nie trafia, ale ogólnie chyba nie jest zły, dobrze wypada na tle tych z poprzednich tematów, które ostatnio zostały tu założone, więc daję 5.5.

Dzięki w jego imieniu.

dziwne jesteście :C nie wiem, o co wam chodzi.
a tak swoją drogą, wreszcie zobaczyłam namiastkę tych słynnych cycków Patrycji, które rzekomo tak bardzo chciałam oglądnąć. To mój dzień.
Konto usunięte: Ale że co? Powiedziałam coś źle? Przecież nie wyraziłam się niepochlebnie wcale, ejżżżżż! Napisałam nawet, że nie wypada wcale źle, a wierz mi, że trafić w mój gust jest.. ciężko. :-D
Sam fakt wspomnienia o Folkemonie mnie rozbawił, bo oglądając vidjo o nim pomyslalam ;D
Hm, możliwe. Zrób jakiś temat z własnym typem. :-D
I gdy jeszcze z nim rozmawialam to był zarośnięty jak cholera. ;-D
Nie wiem, oceniam na podstawie tego, co widziałam rok temu, więc dużo się mogło zmienić.

Konto usunięte: Nie wiem, oceniam na podstawie tego, co widziałam rok temu, więc dużo się mogło zmienić. Ogólnie nawet nie pamiętam dokładnie, jak on wyglądał, ale z tego co kojarzę, całkiem podobny, a przynajmniej takie moje pierwsze skojarzenie, kiedy weszłam w ten temat.
Św. p. Alucard potwierdził

Możliwe, Doliorez, możliwe. :-D
Ale co ja mogę
no tej co założyła ten temat!
Konto usunięte: Sam fakt wspomnienia o Folkemonie mnie rozbawił, bo oglądając vidjo o nim pomyslalam ;D
jakie video? te z tematu? ja nawet nie obejrzałam, poprzestałam na zdjęciach
Nie bądź już taka drażliwa