Konto usunięte: Już nie czyta, tu lejt. :[
Mówisz? Tak czy inaczej, lepiej późno niż wcale.

Może jutro się skusi żeby poczytać, gdyby o mnie była mowa, na pewno bym się skusiła żeby jeszcze tu zajrzeć!

Konto usunięte: To ja mam dziwny gust, widocznie masz dziwny w innym kierunku ;-D
Może obie mamy dziwny... Co ja tam wiem. Często słyszę od ludzi, że mam dziwny gust, ale nie widzę w tym nic złego, że zazwyczaj podoba mi się co innego niż większości. Zależy, jak kto na to patrzy.
Konto usunięte: hm, ale to typ siekanki, czy duchy, demony, czy zombie, wampiry? ;D
Nie cierpię motywu zombie/wampiry.
Ogólnie to najprędzej zaliczyć do siekanki, bo w skrócie chodzi o to, że w hostelu, czyli mało luksusowym schronisku dla podróżnych do jakiego trafiają bohaterzy filmu, po jakimś czasie pobytu orientują się, że czekają ich cielesne tortury; ludzie wystawiani są na aukcje i kto przebije, może się poznęcać nad Bogu ducha winnymi i niczego niespodziewającymi się podróżnymi :D
zresztą tutaj masz recenzję..
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=23326&sekcja=recenzja&ri=3095
przeczytałam, może nie oddaje wszystkiego, autor recenzji chyba starał się doszukać jakiegoś drugiego dna i dał się ponieść nadinterpretacji

jak Ci się kiedyś będzie nudziło to możesz obejrzeć, ja polecam, chociaż wiem, że gust mamy całkiem różny jeżeli chodzi o filmy, więc jeżeli się nie spodoba to nie biorę odpowiedzialności na siebie