Cześć, Dziewczyny, potrzebuję damskiej rady, nie mam pomysłu na tą koszulę, w spodnie, czy może nie, czarny podkoszulek ?
lista tematów
pomysł na koszulę strona 1 z 2
hahaha nie jestem strachliwy. Dobre ukrwienie to podstawa, lecz wkłucie się do poboru krwi wydawało się czynnością niewykonalną.Polska służba zdrowia. Wg niektórych Kobiet to ma zalety, widzą kiedy podnoszą mi ciśnienie ;)
Konto usunięte: Czyli zależnie od koszuli, może ona wyglądać lepiej na zewnątrz a lepiej wewnątrz. Spotkałem się z opinią że ogólnie koszula w spodniach wygląda bardzo marnie, jakie jest Wasze zdanie?
Zależy jaki typ koszuli, wzór, itd., tego nie da się raczej jednoznacznie określić.
Większość takich koszul codziennych lepiej się chyba prezentuje na zewnątrz, ale np. taka typowo biała, zwyczajna, pewnie dziwnie by wówczas wyglądała ;-)
Sam widzisz po sobie, o ile ta pierwsza w spodniach wygląda średnio, to druga pokazana przez Ciebie wyglądała całkiem ok.
ostatnio trafiam tylko na takie ;)
To już zależy od sytuacji i intencji Kobiety, czy się zbliżyć czy oddalić, lecz w jednym z tych 2 przypadków nie czekam aż się zastanowi ;)
To już zależy od sytuacji i intencji Kobiety, czy się zbliżyć czy oddalić, lecz w jednym z tych 2 przypadków nie czekam aż się zastanowi ;)
Biedny.
Ja na szczęście, nauczona błędami osób z otoczenia, wybrałam się w zupełnie inne miejsce, gdzie pobrali szybko i ładnie

Konto usunięte: To już zależy od sytuacji i intencji Kobiety, czy się zbliżyć czy oddalić, lecz w jednym z tych 2 przypadków nie czekam aż się zastanowi ;)
Z pewnością wszystkie kobiety mają czyste intencje