lista tematów
Meliski.
Witajcie za niedługo wylatuję na wakacje na Dżerbę i postanowiłam już rozglądać się za letnim obuwiem. Chciałabym kupić sobie te balerinki typu meliski, ale nie wiem czy na takie upały się nadają tzn czy nie obetrą mi nóg? Jak uważacie?
oryginalne melissy podobniez sa zrobione tak, zeby nie odparzac i nie obcierac- jak moze byc z podrobkami- wiadomo:)
Są dwie wersje - Melisski obetrą Cie... ale stanie się to aby raz ...
lub też, że nie obetrą bo to oryginał ...
ja natomiast z doswiadczenia wiem, że przypadki mogą być różne.
lub też, że nie obetrą bo to oryginał ...
ja natomiast z doswiadczenia wiem, że przypadki mogą być różne.
No właśnie chciałam kupić podróby,w pobliskim sklepie są za 30 zł. Chciałam spróbować jakiś nowych butów a po drugie chodzenie po gorącym piasku jest okropne a w klapkach to wiadomo jest to strasznie niewygodne.
Mierzyłaś Baleriny Espadryle?bardzo wygodne, nadające się na piasek zamiast tych
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mam gumowe baleriny za 3 dychy. nie obcieraly nigdy. ale na upal sie nie nadaja - strasznie sie stopy w nich poca. ostatnio ich tylko pod prysznic uzywam.
wiec na plaze nie polecam.
wiec na plaze nie polecam.
Konto usunięte: No właśnie chciałam kupić podróby,w pobliskim sklepie są za 30 zł. Chciałam spróbować jakiś nowych butów a po drugie chodzenie po gorącym piasku jest okropne a w klapkach to wiadomo jest to strasznie niewygodne.
jak będziesz chodzić w nich po piasku to nawet oryginalne cię ogryzą - wystarczy, że ci wpadnie ziarenko piasku i po ptokach, będziesz kwiczeć i jęczeć z bólu
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
a tak pozatym
z gumowymi balerinami jest tak - nigdy nie wiadomo kiedy zrobią stopie "kuku"
mam jedne i czasem chodzę w nich cały dzień i mnie ani nie odparzą ani nie obgryzą, a czasem mam tak, że po pół godziny nie da się w nich chodzić
ale żeby jak najdłużej w nich przetrwać to przed nałożeniem butów dokładnie osuszam stopy, potem spryskuję dezodorantem do stóp chłodzącym i zmniejszającym potliwość, a na koniec posypuje stopy talkiem, żeby się mniej pociły, wtedy mam większą pewność, że nie będę miała pęcherzy
z gumowymi balerinami jest tak - nigdy nie wiadomo kiedy zrobią stopie "kuku"
mam jedne i czasem chodzę w nich cały dzień i mnie ani nie odparzą ani nie obgryzą, a czasem mam tak, że po pół godziny nie da się w nich chodzić
ale żeby jak najdłużej w nich przetrwać to przed nałożeniem butów dokładnie osuszam stopy, potem spryskuję dezodorantem do stóp chłodzącym i zmniejszającym potliwość, a na koniec posypuje stopy talkiem, żeby się mniej pociły, wtedy mam większą pewność, że nie będę miała pęcherzy
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: Witajcie za niedługo wylatuję na wakacje na Dżerbę i postanowiłam już rozglądać się za letnim obuwiem. Chciałabym kupić sobie te balerinki typu meliski, ale nie wiem czy na takie upały się nadają tzn czy nie obetrą mi nóg? Jak uważacie?
ja posiadam meliski i sa cudowne. niby gumowe ale nic mnie nie obciera i ogólnie zalezy kto jakie ma stopy i jak sie poci...
od czasu do czasu jak jest mega upał to wiadomo ze w gumowych się spocą ale wkładka jest skórzana i nic nie obciera.
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "