styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
razotka
razotka
  14 июня 2013
Psyche30
Psyche30: Fajny , chociaż sama w życiu nie założyłabym takiej spódnicy, ale u innych mi się podoba

Kupiłam ją chyba w kwietniu i dopiero dzisiaj ją założyłam pierwszy raz, bardzo długo nie mogłam się przełamać żeby ją założyć i w ogóle miałam problem co do niej dobrać. W końcu się przełamałam i nie żałuję :) jest mega wygodna no i czuję się w niej jakoś dziwnie kobieco, lepiej niż w niejednej krótszej sukience
Abaddon
Abaddon
  15 июня 2013

Pałina,czas się powyginać :ziober2:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam ją chyba w kwietniu i dopiero dzisiaj ją założyłam pierwszy raz, bardzo długo nie mogłam się przełamać żeby ją założyć i w ogóle miałam problem co do niej dobrać. W końcu się przełamałam i nie żałuję :) jest mega wygodna no i czuję się w niej jakoś dziwnie kobieco, lepiej niż w niejednej krótszej sukience

Właśnie bardzo istotne jest co się założy do takiej spódnicy, moim zdaniem sobie poradziłaś i dodatki sprawiły to że właśnie na Tobie mi się podoba .
Paulinessa
Paulinessa
  15 июня 2013
Abaddon
Abaddon: Pałina,czas się powyginać

nope.
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013

pierwszy outfit z mojego nowego konta :3
moją polacką gębę, jakby to marcin rzekł, ucięłam nie ja, a obiektyw kamerki xD
GrzesznaNimfa
GrzesznaNimfa
  17 июня 2013

bardzo ładnie:)

Paulinessa
Paulinessa
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwszy outfit z mojego nowego konta :3

dziś jestem na nie :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dziś jestem na nie :)

odpowiedz uzasadnij :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

gruppenback
gruppenback
  17 июня 2013

nic nie widać heh

KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dziś jestem na nie :)

szczerze? ja też, ale nie chciało mi się prasować ciuchów a tego prasować nie trzeba było i jedocześnie wyglądało tak w miarę "odświętnie" , chociaż nie do końca ale cóż xD
Psyche30
Psyche30
  17 июня 2013

Nie wiem Marta co Ty masz na sobie, bo tak słabo widać...ale ogólnie jestem na tak, w końcu nie masz na sobie ;infantylnych; ciuszków tylko coś co i ja bym założyła, prostota jest OK ;)))

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 июня 2013

W sumie podbijam Psyche

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

GrzesznaNimfa
GrzesznaNimfa
  17 июня 2013

no bez przesady Marta jest młoda może sobie pozwolić na ciuchy,które ryczące 30stki nie założa

KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013
Psyche30
Psyche30: w końcu nie masz na sobie ;infantylnych; ciuszków tylko coś co i ja bym założyła, prostota jest OK ;)))

lubię 'infantylne' ciuszki d83dde0a nie przepadam za "klasyką" i czerniami/brązami/szarościami, uwielbiam żywe kolory i styl bardziej sportowy, a nie formalny.
już się przebrałam w rażąco turkusową koszulinę i od razu czuję się lepiej!
Psyche30
Psyche30
  17 июня 2013

Ten strój co masz na sobie uważasz za formalny? bez jaj :ziober2: napisałam o prostocie a nie sztywności , sama nie cierpię tzw formalnego stylu.
hehe i tu nie chodzi też o kolory

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.