styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013
Psyche30
Psyche30: Ten strój co masz na sobie uważasz za formalny? bez jaj napisałam o prostocie a nie sztywności , sama nie cierpię tzw formalnego stylu. hehe i tu nie chodzi też o kolory

no nie do końca formalny, ale na pewno nie jest sportowy
i ja właśnie nie lubię prostoty, to już zależy od preferencji :)

wstaw kiedyś swój outfit :D
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wstaw kiedyś swój outfit :D

dla śmiechu speszyl for ju :rotfl:
jak widzisz zwykłe jeansy i jakiś t-shirt założony na szybkiego , pierwszy z brzegu , nie widac butów :(
:rotfl:

KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013
Psyche30
Psyche30: dla śmiechu speszyl for ju jak widzisz zwykłe jeansy i jakiś t-shirt założony na szybkiego , pierwszy z brzegu , nie widac butów :(

taki styl lubię d83ddc9c tylko dżinsy na nie... nie wiem czemu ale wbrew temu co wszyscy mówią, że są wygodne, dla mnie wcale nie są, ten materiał jest jakiś taki... chłodny xD nie ma to jak bawełna
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013

p.s. zmieniłaś kolor włosów? :D jakieś jasne mi się tu wydają

Psyche30
Psyche30
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: p.s. zmieniłaś kolor włosów? :D jakieś jasne mi się tu wydają

Nie, tyko zdjęcie wyszło tak naświetlone że mnie prawie widac nie było, wbrew posturze :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czemu ale wbrew temu co wszyscy mówią, że są wygodne, dla mnie wcale nie są, ten materiał jest jakiś taki... chłodny xD nie ma to jak bawełna

Jeansy też są z bawełny , chyba :ziober2:
Dla mnie to jest chyba jedyna część garderoby bez której życia sobie nie wyobrażam, mam ich od cholery, różnych .
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013
Psyche30
Psyche30: Nie, tyko zdjęcie wyszło tak naświetlone że mnie prawie widac nie było, wbrew posturze

już myślałam, że wróciłaś do blondu, bo kiedyś przecież byłaś blondynką i pisałaś na forum jakiś czas temu, że chciałaś wrócić do tego kolorud83dde0f
Psyche30
Psyche30: eansy też są z bawełny , chyba Dla mnie to jest chyba jedyna część garderoby bez której życia sobie nie wyobrażam, mam ich od cholery, różnych .

może i są, ale materiał jest taki zimny, nieprzyjemny, nie wiem, po prostu nie przepadam za dżinsami, nigdy nie przepadałam.
ja mam tak samo z legginsami i getrami, uwielbiam d83ddc9c nawet jak są upały to zamiast krótkich spodenek wolę jakieś cienkie i długie legginsy :D
Psyche30
Psyche30
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: już myślałam, że wróciłaś do blondu, bo kiedyś przecież byłaś blondynką i pisałaś na forum jakiś czas temu, że chciałaś wrócić do tego koloru

Ja ? Do blondu wracać? W życiu, moze mnie z Magdą pomyliłas bo ona ma wracać do blondu, ja jednak doszłam do wniosku ze lepiej mi w ciemnych i w nich zostanę, zadnych rozjaśniań już ;D
Konto usunięte
Konto usunięte: może i są, ale materiał jest taki zimny, nieprzyjemny, nie wiem, po prostu nie przepadam za dżinsami, nigdy nie przepadałam. ja mam tak samo z legginsami i getrami, uwielbiam nawet jak są upały to zamiast krótkich spodenek wolę jakieś cienkie i długie legginsy :D

Ach tam, przesadzasz :ziober2:
Ale jak byłam w Twoim wieku to chyba też lubiłam legginsy , zresztą kiedyś to się niezbyt wybrzydzało i nosiło to co było ;)
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013
Psyche30
Psyche30: a ? Do blondu wracać? W życiu, moze mnie z Magdą pomyliłas bo ona ma wracać do blondu, ja jednak doszłam do wniosku ze lepiej mi w ciemnych i w nich zostanę, zadnych rozjaśniań już ;D

jaką Magdą? Tą Magdą z FP? To ona nie jest blondynką cały czas?
Psyche30
Psyche30: Ach tam, przesadzasz Ale jak byłam w Twoim wieku to chyba też lubiłam legginsy , zresztą kiedyś to się niezbyt wybrzydzało i nosiło to co było ;)

nie mówię że są jakieś mega niewygodne, bo wiele osób lubi, ale ja mam takie odczucia co do dżinsów, po stokroć wolę legginsy

no fakt, kiedyś to nie było wybrzydzania :D dobrze, że nie przyszło mi żyć w tamtych czasach
Psyche30
Psyche30
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jaką Magdą? Tą Magdą z FP? To ona nie jest blondynką cały czas?

Tak, no nie jest już jakiś czas blondyną, przeciez ma zdjęcie na profilu w ciemniejszych ;D
I czasem pisałyśmy na forum o włosach i musiało Ci się pomylić, bo to ona pisała ze będzie wracać do blondu ;D
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, że nie przyszło mi żyć w tamtych czasach

przede wszystkim internety się poznawało po 20-tym roku życia :rotfl:
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013
Psyche30
Psyche30: ak, no nie jest już jakiś czas blondyną, przeciez ma zdjęcie na profilu w ciemniejszych ;D

rzadko bywam na jej profilu, ale ostatnio jeszcze była blond :D
Psyche30
Psyche30: I czasem pisałyśmy na forum o włosach i musiało Ci się pomylić, bo to ona pisała ze będzie wracać do blondu ;D

nieee, to raczej Ty pisałaś- chociaż fakt faktem to było trochę dawno, więc..
Psyche30
Psyche30: przede wszystkim internety się poznawało po 20-tym roku życia

no to dopiero tragedia :D
chociaż miało to na pewno swoje pozytywy.
Psyche30
Psyche30
  17 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nieee, to raczej Ty pisałaś- chociaż fakt faktem to było trochę dawno, więc..

Mogłam tak psioczyć jak byłam krótko po zmianie koloru, ze kiedyś na pewno wróce znów do blondu , ale teraz to nie...moje włosy i tak jeszcze nie doszły do siebie po 7 latach rozjaśniania, więc w życiu.
Konto usunięte
Konto usunięte: no to dopiero tragedia :D chociaż miało to na pewno swoje pozytywy.

Raczej same pozytywy ;D

Ja miałam dostęp do netu w wieku chyba 24-25 lat dopiero ;)
Ok, się nagadały, dośc tego , miłego ;)
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  17 июня 2013
Psyche30
Psyche30: Mogłam tak psioczyć jak byłam krótko po zmianie koloru, ze kiedyś na pewno wróce znów do blondu , ale teraz to nie...moje włosy i tak jeszcze nie doszły do siebie po 7 latach rozjaśniania, więc w życiu.

a naturalnie...? jesteś brunetką?
Psyche30
Psyche30: Raczej same pozytywy ;D

nie sądzę, bo internety to jednak duże ułatwienie :) pozytywem na pewno było to, że nie siedziało się w każdej wolnej chwili na necie z braku laku tylko robiło się inne, może bardziej pożyteczne rzeczy, albo i ciekawsze :D
Psyche30
Psyche30: Ja miałam dostęp do netu w wieku chyba 24-25 lat dopiero ;) Ok, się nagadały, dośc tego , miłego ;)

no ja też zaraz idę stąd, więc... miłego:) !
Psyche30
Psyche30
  18 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a naturalnie...? jesteś brunetką?

ciemną szatynką ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: nie sądzę, bo internety to jednak duże ułatwienie :) pozytywem na pewno było to, że nie siedziało się w każdej wolnej chwili na necie z braku laku tylko robiło się inne, może bardziej pożyteczne rzeczy, albo i ciekawsze :D

Fakt że jak są dobrze wykorzystywane to duże ułatwienie w zdobywaniu wiedzy itd, ale kiedyś miało się tylko książki i żeby lekcje odrobić to trzeba było zapitalać do biblioteki i szukać różnych rzeczy, dziś wystarczy odpalić net i wszystko się ma .
Ale to pozeracz czasu jednak :)
Pa ;)
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  19 июня 2013
Psyche30
Psyche30: jak widzisz zwykłe jeansy i jakiś t-shirt założony na szybkiego , pierwszy z brzegu , nie widac butów :(

d83dde31 Ankhe ubrana od stóp do głowy.
Ale czy nie będzie Ci za gorąco? :rotfl:
Dawaj inny. Tutaj widać tylko krągłe cycki i biedra :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.