styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dongruppen
dongruppen
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ty tak

nie, to zwykła marynarka
nie wiem co pedalskiego w niej
niedynamiczna
niedynamiczna
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem co pedalskiego w niej

nie pasowała do spodni i butów
dongruppen
dongruppen
  21 октября 2013

nie wiem, mi się wydawało, że ciemny szary/grafit pasuje do brązowego
also
najpierw mówiłaś, że spodnie pedalskie, później że marynarka, a teraz że całość pedalska d83dde12

niedynamiczna
niedynamiczna
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: najpierw mówiłaś, że spodnie pedalskie, później że marynarka, a teraz że całość pedalska

spodnie są pedalskie w zestawieniu z tą marynarką i butami, które w ogóle do tych spodni nie pasowały i nie chodzi mi o kolor; z t-shirtem z ostatniego outfitu wyglądają już normalnie i nie-pedalsko.

zresztą, nie ogarniesz
dongruppen
dongruppen
  21 октября 2013

nie znasz się
po prostu dla ciebie marynarka, czy desert bootsy to abstrakcja

niedynamiczna
niedynamiczna
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie znasz się po prostu dla ciebie marynarka, czy desert bootsy to abstrakcja

no tak, nigdy nie dali mi zobaczyć, pierwszy raz widziałam na twoich outfitach
dongruppen
dongruppen
  21 октября 2013

sugerowanie, ze nie heh

niedynamiczna
niedynamiczna
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: sugerowanie, ze nie heh

no, bo marynarka to faktycznie wielka abstrakcja danonku d83dde09
a co do desert bootsów, nie znam się na nazwach butów i nie rozróżniam ich rodzajów, więc może faktycznie pierwszy raz zwróciłam na nie uwagę przez twoje outfity.
dongruppen
dongruppen
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no, bo marynarka to faktycznie wielka abstrakcja danonku

ale ja mówię o marynarce, a nie o "marynarce" z poliestru, w której twoi koledzy chodzą na rozpoczęcie roku
znaj różnice
niedynamiczna
niedynamiczna
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja mówię o marynarce, a nie o "marynarce" z poliestru, w której twoi koledzy chodzą na rozpoczęcie roku znaj różnice

Wybacz, nie znam się na materiałach, z jakich szyte są marynarki. d83dde14
Dla mnie to wszystko jedno. Poza tym sugerowanie, że wszyscy naokoło mają marynarki z lumpeksu za 2 dychy a ty jeden masz nie wiadomo skąd i za ile.
dongruppen
dongruppen
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie to wszystko jedno. Poza tym sugerowanie, że wszyscy naokoło mają marynarki z lumpeksu za 2 dychy a ty jeden masz nie wiadomo skąd i za ile.

no nie, ale daje sobie rękę uciąć, że 95% twoich kolegów ma garnitury, gdzie minimum 1/3 składu to poliester
niedynamiczna
niedynamiczna
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie, ale daje sobie rękę uciąć, że 95% twoich kolegów ma garnitury, gdzie minimum 1/3 składu to poliester

weź ty się już odczep i porównaj może do swoich kolegów d83dde0f
dongruppen
dongruppen
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: weź ty się już odczep i porównaj może do swoich kolegów

ale moi koledzy takich nie noszą d83dde0f
niedynamiczna
niedynamiczna
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale moi koledzy takich nie noszą

no tak, wy nosicie wszystko najlepszej jakości, tylko tacy wieśniacy mojego pokroju mają wszystko z poliestru, smutłam
dongruppen
dongruppen
  21 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, wy nosicie wszystko najlepszej jakości, tylko tacy wieśniacy mojego pokroju mają wszystko z poliestru, smutłam

w suuuumie xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.