styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
vongruppen88
vongruppen88
  14 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zastanowię się

d83ddc8d

kc
kasey00
kasey00
  14 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jakieś 155 w porywach do 157 (nawet nie wiem dokładnie) here ale i tak lubię swój wzrost, chociaż jakimiś 5 cm dodatkowo bym nie pogardziła bo jednak czyni mnie to krasnalem.

ja też chętnie przygarnęłabym jeszcze z 5cm :mrgreen: chociaż jestem bardzo smukła i przez to nawet na żywo ludziom się wydaje, że mam więcej niż 170.
Konto usunięte
Konto usunięte: nienawidze cie

d83dde18
ale lajkuję też facetów w koszulach:)
niedynamiczna
niedynamiczna
  14 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kc

wiem
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też chętnie przygarnęłabym jeszcze z 5cm

jakbym miała metr70 to stanowczo bym już nie chciała więcej d83dde09
vongruppen88
vongruppen88
  14 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale lajkuję też facetów w koszulach:)

a ja kobieta kończy się na 50kg
kasey00
kasey00
  15 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jakbym miała metr70 to stanowczo bym już nie chciała więcej

Wg mnie to jest idealny wzrost- nie niska, ale szpilki można śmiało ubrać i nogi są jak do nieba.
To 5cm to kwestia tego, że non stop borykam się z pytaniem dlaczego nie jestem modelką ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja kobieta kończy się na 50kg

częściej jest, że na 55 a ja spełniam ten warunek d83dde09
vongruppen88
vongruppen88
  15 октября 2013

55 to nadwaga

kasey00
kasey00
  15 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: 55 to nadwaga

53 ważę.
vongruppen88
vongruppen88
  15 октября 2013

czas na redukcje, słonko

kasey00
kasey00
  15 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czas na redukcje, słonko

zima idzie, przyda się trochę ciałka
Paulinessa
Paulinessa
  15 октября 2013

ej gruppen, nie chcesz mieć sie do czego przytulić? d83dde0a

vongruppen88
vongruppen88
  15 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ej gruppen, nie chcesz mieć sie do czego przytulić?

Konto usunięte
Konto usunięte: przyda się trochę ciałka

hehe trzeba mieć za co złapać
a tak poważnie, to nie oceniam kobiet przez pryzmat tego, ile ważą, a zwłaszcza ograniczając się do cyferek na zasadzie 55 juz nie, koloru włosów, wzrostu, czy czegokolwiek jeszcze.
dlatego kisne z głupich loch, które lajkują fanpejdze w stylu tego o 180cm, a dziwnym trafem, przynajmniej wśród moich znajomych, lajkują takie panienki, które nie są wybitnie ładne xD
w każdym razie, jak już ma mieć nadwage, to lepiej w takim stylu

niż jakby miała mieć bf na poziomie 20%
kasey00
kasey00
  15 октября 2013

Faktycznie sprawa jest bardziej złożona i teksty typu: ,,kobieta kończy się na 55kg'' nie mają sensu bo dochodzą do tego jeszcze różne aspekty które zmieniają postać rzeczy.

Konto usunięte
Konto usunięte: w każdym razie, jak już ma mieć nadwage, to lepiej w takim stylu

Nie wiem w jakim znaczeniu tego słowa można by to tak nazwać ale dupeczka dobra d83ddc4d
vongruppen88
vongruppen88
  15 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem w jakim znaczeniu tego słowa można by to tak nazwać ale dupeczka dobra

co? nie rozumiem
chodzi ci o to, że nie ma nadwagi?
waży na pewno więcej, niż 55kg, bo mięśnie są cięższe, niż tłuszcz
Konto usunięte
Konto usunięte: Faktycznie sprawa jest bardziej złożona i teksty typu: ,,kobieta kończy się na 55kg'' nie mają sensu bo dochodzą do tego jeszcze różne aspekty które zmieniają postać rzeczy.

ale takie, że mężczyzna się kończy na 180 już mają? (śmiech)
kasey00
kasey00
  15 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chodzi ci o to, że nie ma nadwagi? waży na pewno więcej, niż 55kg, bo mięśnie są cięższe, niż tłuszcz

tak, że słowo nadwaga tutaj zupełnie nie pasuje ale faktycznie chyba waży więcej niż 55
Konto usunięte
Konto usunięte: ale takie, że mężczyzna się kończy na 180 już mają? (śmiech)

tak :mrgreen:
A teraz na poważnie- o ile w przypadku wagi jedna liczba niewiele może mówić bo trzeba to odnieść do wzrostu, czy ma wyrzeźbione mięśnie itp. to jeśli chodzi o sam wzrost to inne informacje niekoniecznie są potrzebne :)

Zawsze powtarzałam, że facetów poniżej 180 skreślam z miejsca, po czym zawrócił mi w głowie koleś który miał gdzieś z 173 ;)
Krejz272
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.