styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dondraper88
dondraper88
  13 октября 2013

hehe kobieta musi mieć troche ciałka, żeby było za co złapać hehe
grażyna, dołóż bigosu hehe

niedynamiczna
niedynamiczna
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mozliwe ze na tym foto tak wyszlas, w sensie za chudo albo to efekt leginsów < -

to już zależy, co kto uznaje za chude albo zbyt chude.
no dobra, nie roztkliwiajmy się tak nad tym d83dde09
Paulinessa
Paulinessa
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: hehe kobieta musi mieć troche ciałka, żeby było za co złapać hehe

Powiedz, że trolujesz.
dondraper88
dondraper88
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiedz, że trolujesz.

kobieta zaczyna się od 80kg hehe
Paulinessa
Paulinessa
  13 октября 2013

a, trolujesz, okej.

Kombatant
Kombatant
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: [ Powiedz, że trolujesz.

Konto usunięte
Konto usunięte: hehe kobieta musi mieć troche ciałka, żeby było za co złapać

to akurat prawda
Paulinessa
Paulinessa
  13 октября 2013
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: to akurat prawda

Mam inny gust i bardzo śmieszy mnie, gdy przeciętne babki z nadwagą nie nazywają rzeczy po imieniu, tj. swojego nadprogramowego tłuszczu, tylko nazywają to ponętnością i seksownymi kształtami, trololo.

Oczywiście nie mówię tu o faktycznie fajnych kształtach tylko o grubasach bez super przemiany materii "z czipsami przed telewizorem" (w sensie, że nie wezmą się za siebie) hejtujących szczupłe kobiety za ich "anoreksję".
Paulinessa
Paulinessa
  13 октября 2013

Ale spoko, ja jestem nietolerancyjna i ogólnie zła, więc nie trzeba mi tutaj argumentować jak bardzo się mylę.

Kombatant
Kombatant
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam inny gust i bardzo śmieszy mnie, gdy przeciętne babki z nadwagą nie nazywają rzeczy po imieniu, tj. swojego nadprogramowego tłuszczu, tylko nazywają to ponętnością i seksownymi kształtami, trololo.

Kto mowi o nadwadze.

najlepiej jak cialo zblizone jest do tzw klepsydry

wtedy smialo mozna rzec - jest za co zlapac i wcale nie oznacza to jakiegos grubasa :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale spoko, ja jestem nietolerancyjna i ogólnie zła, więc nie trzeba mi tutaj argumentować jak bardzo się mylę.

Ktora wyzej to Ty?
dondraper88
dondraper88
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a, trolujesz, okej.

chyba ty
kasey00
kasey00
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wtedy smialo mozna rzec - jest za co zlapac i wcale nie oznacza to jakiegos grubasa

ja mam figurę klepsydry a jestem bardzo szczupła...akurat te figury ukazują proporcje ciała (np. ramion względem bioder, wcięcie w talii) a nie to czy jest za co złapać czy nie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam inny gust i bardzo śmieszy mnie, gdy przeciętne babki z nadwagą nie nazywają rzeczy po imieniu, tj. swojego nadprogramowego tłuszczu, tylko nazywają to ponętnością i seksownymi kształtami, trololo.

Absolutnie się zgadzam. d83ddc4d
Paulinessa
Paulinessa
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam figurę klepsydry a jestem bardzo szczupła...akurat te figury ukazują proporcje ciała (np. ramion względem bioder, wcięcie w talii) a nie to czy jest za co złapać czy nie.

Właśnie.
Paulinessa
Paulinessa
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktora wyzej to Ty?

dunno
dondraper88
dondraper88
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko nazywają to ponętnością i seksownymi kształtam

plusik
https://www.facebook.com/prawdziwekobiety?fref=ts

kopałbym
Paulinessa
Paulinessa
  13 октября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kopałbym

ja też, w kosmos.

Ale widze, że moje znajome lajkują tenże fanpejdż.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.