styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bokserce i spodenkach krótkich

też można, ale wolę piżamę, na noc wolę coś co mi nie przylega do ciała, w piżamie wygodniej
sol6
sol6
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w polsce b pewnie nie może (śmiech)

przywrócić obowiązkową służbę wojskową :mrgreen:

nie, faceci nie chodzą w rurkach ...
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  10 декабря 2013
sol6
sol6: w rurkach ...

tamte spodnie z ostatniego outfitu nie wyglądały mi na rurki.. tzn tak mi się wydaje, że te spodnie są normalne, widziałam już bardziej obcisłe w jego wydaniu xD
sol6
sol6
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tamte spodnie z ostatniego outfitu nie wyglądały mi na rurki.. tzn tak mi się wydaje, że te spodnie są normalne, widziałam już bardziej obcisłe w jego wydaniu xD

jak moja córka widzi chłopca w rurkach to krzyczy :chudy, chudy :rotfl: skojarzenie z bajki :))
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  10 декабря 2013
sol6
sol6: przywrócić obowiązkową służbę wojskową

ohohoho xD
sol6
sol6: nie, faceci nie chodzą w rurkach ...

ale naucz się into rozróżnianie skinny (hehe rurek) od slimów
w cywilizowanych krajach faceci noszą spodnie slim, bez nadmiaru materiału, który optycznie najzwyczajniej w świecie źle wygląda, do tego o odpowiedniej długości, tak żeby się nie marszczyły na dole, coś jak pic rel

natomiast mentalna bieda, polaczki i panowie na twoim poziomie noszą regulary o kilka rozmiarów za długie

SamiecOmega
SamiecOmega
  10 декабря 2013

XXI wiek oni wciaz nie wiedza czym sie roznia rurki od slim fitów xD
witamy w polsce b

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  10 декабря 2013
sol6
sol6: jak moja córka widzi chłopca w rurkach

Jakiś czas temu widziałam chłopca (ale takiego już dużego powiedzielibyśmy chłopca :rotfl: ) w takich stricte RURKACH, które maksymalnie opinały się na jego chudych nóżkach, a dodatkowo były czerwone, i ta czerwień była koloru tulipana. chyba już nic mnie nie zdziwi, chociaż pożyjemy-zobaczymy
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  10 декабря 2013

i dodam, że to był mój pierwszy raz kiedy zobaczyłam kogoś płci męskiej (przynajmniej teoretycznie) w rurkach

sol6
sol6
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale naucz się into rozróżnianie skinny (hehe rurek) od slimów

:rotfl:

po co Ty mi się tłumaczysz
:rotfl: do kwadratu :D
sol6
sol6
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: natomiast mentalna bieda, polaczki i panowie na twoim poziomie noszą regulary o kilka rozmiarów za długie

jeszcze gorsze :ble:
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  10 декабря 2013
sol6
sol6: po co Ty mi się tłumaczysz do kwadratu :D

nie tłumacze SIĘ, tylko tłumacze ci podstawy, bo jak masz zamiar dyskutować, to wypadałoby mieć minimum wiedzy
dla forumowiczów niemających nic konkretnego do powiedzenia jest temat potęga wiary, tam sobie nabijajcie posty (śmiech)
sol6
sol6: jeszcze gorsze

no to zapostuj dobre spodnie, jestem bardzo ciekaw (śmiech)
sol6
sol6
  10 декабря 2013

Wyjaśnię CI chłopcze
facet w obcisłych spodniach wyglada jak ... ;)
nie mam zamiaru nic wklejać :)
Miłego :)

PIESEUWOW
PIESEUWOW
  10 декабря 2013

no, uciekaj już trollować i nabijać posty do swojej potęgi wiary, tu rozmawiamy na poważnie
cześć

sol6
sol6
  10 декабря 2013

Kiedyś wyrośniesz na przystojnego faceta :)

SloniS
SloniS
  10 декабря 2013
sol6
sol6: Kiedyś wyrośniesz na przystojnego faceta :)

:rotfl: ..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.