styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
SloniS
SloniS
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zawsze jestem miła

Moze i jestes ale nie zawsze potrafisz to okazac drugiej osobie :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: masz jakieś mądrzejsze pytania w zanadrzu?

Mam, ale jesli prostej zagadki nie zgadniesz to "madrzejszej / trudniejszej nie bede Ci zadawal :)
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam, ale jesli prostej zagadki nie zgadniesz to "madrzejszej / trudniejszej nie bede Ci zadawal :)

to teraz podaj odpowiedź bo nawet mnie zaciekawiłeś.
SloniS
SloniS
  10 декабря 2013

31 grudnia.

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj mialem 12 urodziny, Za rok bede mial 14. Ktorego dnia sie urodzilem? :)

i 31 grudnia?

nie rozumiem, dla mnie to nielogiczne, ale ok, dla jakichś śmieszków może ma sens.
SloniS
SloniS
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozumiem, dla mnie to nielogiczne, ale ok, dla jakichś śmieszków może ma sens.

Ech a to mialo byc takie proste...

Wczoraj byly moje urodziny czyli 31 grudnia ( nie chodzilo mi o dokladnie wczoraj bo zagadka moze byc zadana za miesiac )
Dzisiaj czyli 1 stycznia jest juz nowy rok czyli za rok bede mial 14...
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chodzilo mi o dokladnie wczoraj

no to mogłeś pisać, bo teraz się zastanawiałam o co chodzi z tym 31 i jaki to ma związek z dzisiejszą datą i sobie myślę.. wtf?!
SloniS
SloniS
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no to mogłeś pisać, bo teraz się zastanawiałam o co chodzi z tym 31 i jaki to ma związek z dzisiejszą datą i sobie myślę.. wtf?!

Nie ma tak latwo :mrgreen:
SloniS
SloniS
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: co sądzicie o stylu ludzi z forum hyde

Tu Ci odpowiem..

Widzac to zdjecie jedyne co mi przychodzi do glowy to: Kopia Pikej :mrgreen:

PIESEUWOW
PIESEUWOW
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Uwaza ze powinien zalozyc zegarek na druga reke

jak śmiechłem z inteligentów, których mózg nie potrafi przetworzyć zdjęć od lustra xD
zegarek nosze zawsze na lewej hehe
Konto usunięte
Konto usunięte: zmienic koszule na takie ktore nie maja kolnierzy z guzikami ( patrz nizej )

te hehe koszule z hehe guzikami to tak zwane button down, nosi sie je przy mniej formalnych setach, czyli bez krawata
kołnierze z cut-away (te bez guzików) nosi się wraz z krawatami, bo w innym wypadku ich rogi się rozłażą na boki, button down przy rozpięciu najwyższego guzika wyglądają lepiej
wstyd, taki stary chłop, a nie ma elementarnych podstaw wiedzy o klasycznej, męskiej elegancji... :/
SloniS
SloniS
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jak śmiechłem z inteligentów, których mózg nie potrafi przetworzyć zdjęć od lustra xD zegarek nosze zawsze na lewej hehe

Straszne :)
Popstrykaj sobie jeszcze kilka fotek bo cos brakuje tutaj takich slodkich dziuniek :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: te hehe koszule z hehe guzikami to tak zwane button down, nosi sie je przy mniej formalnych setach,

Ale Ty jestes inteligentny malenki :)
Konto usunięte
Konto usunięte: cut-away (te bez guzików) nosi się wraz z krawatami, bo w innym wypadku ich rogi się rozłażą na boki,

Szkoda ze nie slyszales o Semi Cutaway ktore raczej sie nosi bez krawatow aczkolwiek pasuje takze z krawatem :)
Konto usunięte
Konto usunięte: utton down przy rozpięciu najwyższego guzika wyglądają lepiej

Raczej wyglada jak jakis kujon ktory jest zagubiony we wlasnym swiecie. Aczkolwiek kazdy ma inny gust :)

teraz smigaj Pikej popstrykaj sobie takie sweet focie bo malo ostatnio na fotce dziuniek jak Ty :)
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Straszne :) Popstrykaj sobie jeszcze kilka fotek bo cos brakuje tutaj takich slodkich dziuniek

buldupy xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale Ty jestes inteligentny malenki :)

jak się na jakiś temat wypowiadam, to staram się mieć jakieś pojęcie, w przeciwieństwie do was heh
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda ze nie slyszales o Semi Cutaway ktore raczej sie nosi bez krawatow aczkolwiek pasuje takze z krawatem :)

półśrodki są dobre dla panów z elegancją z supermarketów (śmiech)
Konto usunięte
Konto usunięte: Raczej wyglada jak jakis kujon ktory jest zagubiony we wlasnym swiecie.

xDD
smart casual to protip
zresztą komu ja to mówie (śmiech)
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz smigaj Pikej popstrykaj sobie takie sweet focie bo malo ostatnio na fotce dziuniek jak Ty :)

a ty sobie postaw włosy na żel, luzaku xD
SloniS
SloniS
  10 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: buldupy xD

Albo po prostu wyroslem :ziew:
Kiedys tez bedziesz doroslym i zrozumiesz ze nie jestes pepkiem swiata :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: półśrodki są dobre dla panów z elegancją z supermarketów (śmiech)

Kazdy ma inny gust :ziew:
Konto usunięte
Konto usunięte: żel,

:rofl:
Sam uzywasz ze sie znasz tak dobrze? :rotfl:
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  10 декабря 2013

nie, ja używam pasty heh
dobra kolo odbij albo sam się pochwal jakimś secikiem (śmiech)

SloniS
SloniS
  10 декабря 2013
sol6
sol6:

Solka juz wiem czuja kopia jest "Nowy" Pikej :rotfl:

Pamietasz tego o ktorym Ci wpominalem co na kazdy zlot przyjezdzal w marynarce i koszuli :mrgreen:
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  10 декабря 2013

słoniu, nie zaczepiaj kolegi igruppen d83dde21

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.