styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ty, cała

ty bardziej. ty, twoje pedalskie outfity i ulizana przez krowe fryzura
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013

pedalski to jest twuj stary

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pedalski to jest twuj stary

zgłaszam za obrazę
JakZycEch
JakZycEch
  16 декабря 2013

Marta nie chce nic mowic,ale kazdej forumowiczce podoba sie styl don gruppena,wiec nie wiem po co gadasz ze ma pedalski

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kazdej forumowiczce

ale wiedz, że świat nie ogranicza się do istnienia forumowiczek hyde i wizazanek. istnieją też normalne jednostki, które przy zdrowych zmysłach, uznałyby ten styl za pedalski (np. sol6)
SloniS
SloniS
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: (np. sol6)

Solka wie co pisze :mrgreen:
kaasey
kaasey
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta nie chce nic mowic,ale kazdej forumowiczce podoba sie styl don gruppena,wiec nie wiem po co gadasz ze ma pedalski

plusik
Konto usunięte
Konto usunięte: istnieją też normalne jednostki, które przy zdrowych zmysłach, uznałyby ten styl za pedalski

mam nadzieję, że nie wierzysz w to co piszesz...to smutne, że nie rozpoznajesz dobrego stylu
GRADEK83
GRADEK83
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a fryzura? jak Ci się podoba?

widać ciemne odrosty a pozatym chyba bez zmian zawsze masz proste włosy
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: istnieją też normalne jednostki, które przy zdrowych zmysłach, uznałyby ten styl za pedalski (np. sol6)

xDDDD
stara baba i prosta ślązaczka
no naprawde...
styka51
styka51
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieję, że nie wierzysz w to co piszesz...to smutne, że nie rozpoznajesz dobrego stylu

:ziober2:
Podbijam!
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: widać ciemne odrosty a pozatym chyba bez zmian zawsze masz proste włosy

nie mam żadnych odrostów bo nie farbuję włosów
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieję, że nie wierzysz w to co piszesz...to smutne, że nie rozpoznajesz dobrego stylu

(ŚMIECH)
to w co się ubiera igruppen nazywasz dobrym stylem? przecież on wygląda tak zniewieściale, że to się w głowie nie mieści. jak chłopak może ubierać rurki?
styka51
styka51: Podbijam!

j.w.
chyba nie widziałyście nigdy dobrze ubranego faceta.
Konto usunięte
Konto usunięte: Solka wie co pisze

otóż to, jako jedyna chyba zachowała zdrowe zmysły
SloniS
SloniS
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zdrowe zmysły

Czy zdrowe to tam nie wiem ale i tak jak uwielbiam :-)
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież on wygląda tak zniewieściale

>klasyczna męska elegancja
>zniewieściale
ale czego się spodziewać po kimś, kto jako dobrze ubranego faceta wysyła sebka w bluze z croppa i poprzecieranych, bazarowych jeansach (śmiech)
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: >klasyczna męska elegancja >zniewieściale

pedalskie sraczkowate rurki- super elegancja, plażo
Konto usunięte
Konto usunięte: ale czego się spodziewać po kimś, kto jako dobrze ubranego faceta wysyła sebka w bluze z croppa i poprzecieranych, bazarowych jeansach (śmiech)

akurat wyrywasz sobie z kontekstu, nie mam zamiaru się z tobą przekomarzać, ale wiedz, że ten sebek i tak był bardziej przyzwoicie ubrany niż ty
JakZycEch
JakZycEch
  16 декабря 2013

marta ma racje wszyscy sie mylicie xD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.