styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  16 декабря 2013
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: . jak chłopak może ubierać rurki?

Albo pominęłam jakiś outfit... albo spodnie slim mylisz z rurkami po prostu.
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: marta ma racje wszyscy sie mylicie xD

tak, bo chyba jako jedyna zachowałam tutaj zdrowe zmysły. nie wiem jak można się jarać stylem lalusia w lakierowanych pantofelkach i rurkach (śmiech)
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat wyrywasz sobie z kontekstu, nie mam zamiaru się z tobą przekomarzać, ale wiedz, że ten sebek i tak był bardziej przyzwoicie ubrany niż ty

ok, uważaj sobie jak chcesz, po prostu wychowałaś się w takim a nie innym środowisku
to tak jakby przekonać chłopa, że są lepsze sposoby zarabiania, niż uprawa kawałka ziemi (śmiech)
GRADEK83
GRADEK83
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam żadnych odrostów bo nie farbuję włosów

a bo tak na zdjęciu wyszło ten cały komórkowy aparat możesz sobie no nie powiem gdzie :D
kaasey
kaasey
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Albo pominęłam jakiś outfit,,, albo spodnie slim mylisz z rurkami po prostu.

podbijam :)
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ok, uważaj sobie jak chcesz, po prostu wychowałaś się w takim a nie innym środowisku to tak jakby przekonać chłopa, że są lepsze sposoby zarabiania, niż uprawa kawałka ziemi (śmiech)

A mówi to chłoptaś, którego wychowała ulica i ziomki z dzielni krzyczące "jp" (śmiech)

zamknij ty się lepiej, hołoto z marszu niepodległości

____
Paulinessa- wcześniej pewnie żadna nawet nie słyszała tej nazwy, ale przyszedł taki igruppen, zaczął nazywać zwyczajne rurki slimami i nagle wszystkie zmieniły zdanie

Taki prozachodni
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A mówi to chłoptaś, którego wychowała ulica i ziomki z dzielni krzyczące "jp" (śmiech) zamknij ty się lepiej, hołoto z marszu niepodległości

xD
znaj swoje miejsce, ślązaczko
Konto usunięte
Konto usunięte: przyszedł taki igruppen, zaczął nazywać zwyczajne rurki slimami i nagle wszystkie zmieniły zdanie

ty musisz trollować xD
SloniS
SloniS
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: klasyczna męska elegancja

Konto usunięte
Konto usunięte: pedalskie sraczkowate rurki

Oboje macie racje i zarowno oboje jestescie w bledzie.
To ze cos zalicza sie do klasycznej meskiej elegancji nie oznacza ze na kazdym bedzie elegancko wygladac.

Marta, rurki nie musza byc ladne, nie msuze sie Tobie podobac, aczkolwiek sa osoby ktore w nich lepiej wygladaja niz w jeansach.

To ze ktos w czyms dobrze wyglada nie oznacza ze kazdy w tym bedzie dobrze wygladal.

Powinniscie isc na randke czy cos :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Paulinessa- wcześniej pewnie żadna nawet nie słyszała tej nazwy, ale przyszedł taki igruppen, zaczął nazywać zwyczajne rurki slimami i nagle wszystkie zmieniły zdanie

Nie wiem jak można nie słyszeć tej nazwy, jeśli w ogóle kupuje się spodnie. Nie zauważyłaś nawet w sieciówkach nazw slim/skinny?

No ale dobra, co ja tam wiem.
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli w ogóle kupuje się spodnie

ale że marta chodzi tylko w legginsach to ty wiedz xD
dla niej spodnie to coś odległego
GRADEK83
GRADEK83
  16 декабря 2013

rurkowe spodnie na kobiecie to prawie jak leginsy tylko że dżinsowe

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: znaj swoje miejsce, ślązaczko

zamknij się bo naprawdę mnie denerwujesz, chłopcze
Konto usunięte
Konto usunięte: ty musisz trollować xD

nie, to akurat nie jest trolling
Konto usunięte
Konto usunięte: Oboje macie racje i zarowno oboje jestescie w bledzie. To ze cos zalicza sie do klasycznej meskiej elegancji nie oznacza ze na kazdym bedzie elegancko wygladac.

le czy pedalskie sraczkowate rurki to klasyczna elegancja? czy to nowa nazwa dla zjawiska zniewieściałości?
Konto usunięte
Konto usunięte: Powinniscie isc na randke czy cos

(śmiech)

sugerowanie, że prowadzam się z jakąś warszawską mentalną biedą
Konto usunięte
Konto usunięte: marta chodzi tylko w legginsach to ty wiedz xD

akurat nie, to, że widujesz tylko takie outfity, nie znaczy, że noszę tylko legginsy
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jak można nie słyszeć tej nazwy, jeśli w ogóle kupuje się spodnie. Nie zauważyłam nawet w sieciówkach nazw slim/skinny? No ale dobra, co ja tam wiem.

ja kupuję spodnie na targach u ruskich za 15 zł to skąd miałam słyszeć taką nazwę
Paulinessa
Paulinessa
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale że marta chodzi tylko w legginsach to ty wiedz xD dla niej spodnie to coś odległego

A ten najnowszy outfit? Z tego co widzę, ma na sobie raczej spodnie. Gdzieś je chyba kupiła.
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A ten najnowszy outfit? Z tego co widzę, ma na sobie raczej spodnie. Gdzieś je chyba kupiła.

przecież to jakiś hard bazar tier
od babci dostała albo z pck
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież to jakiś hard bazar tier od babci dostała albo z pck

czasem z pck też coś wyciągnę.. to chyba nie wstyd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.