styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
SowaMarta
SowaMarta
  16 декабря 2013
styka51
styka51: Jak miałam 15 lat też jarałam się na sebków w bluzach jp i portkach z targu...

sugerowanie, że ja się takimi jaram
styka51
styka51: A potem dorosłam i wolę facetów z koszulach, marynarkach, porządnych jeansach czy prostych spodniach.

ale koszla/marynarka/spodnie koszuli/marynarce/spodniom nierówne, on akurat wygląda okropnie
kaasey
kaasey
  16 декабря 2013
styka51
styka51: 1. To nie są rurki. 2. Nie wygląda zniewieściale. 3.Tak, wg mnie, to dobry styl. Jak miałam 15 lat też jarałam się na sebków w bluzach jp i portkach z targu... A potem dorosłam i wolę facetów z koszulach, marynarkach, porządnych jeansach czy prostych spodniach.

Otóż to!
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: on akurat wygląda okropnie

buldupy xD
SowaMarta
SowaMarta
  16 декабря 2013

dobra, ja się powoli wycofuję z tej dyskusji. dla mnie ten chłoptaś wygląda zniewieściale i mam prawo tak twierdzić, więc nie powinnyście próbować przeforsować swojej opinii zwłaszcza, że nie rozmawiacie z 15latką, ale dla was to może być kunszt męskiej elegancji- ok, każdy ma swój gust. d83dde09

SowaMarta
SowaMarta
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: buldupy xD

no, straszny ;__;
tak okropnie przejęłam się zdaniem forumowiczek
Paulinessa
Paulinessa
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: więc nie powinnyście próbować przeforsować swojej opinii

Bo wcale tego nie prowokowałaś...
SloniS
SloniS
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kukuryku na głowie

Pasuje lepiej z kukuryku niz z fryzura ulizana przez krowe :) Wiec nie chodze ulizany jak lalus w przeciwienstwie do Ciebie :)
No ale nie ma czgo od Ciebie wymagac chlopczyku :) Na sile starasz sie popisac jaki to jestes trendy zapominajac ze kazdy we wszystkim nie pasuje :)
SowaMarta
SowaMarta
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pasuje lepiej z kukuryku niz z fryzura ulizana przez krowe :)

właśnie, tutaj masz rację
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiec nie chodze ulizany jak lalus w przeciwienstwie do Ciebie :) No ale nie ma czgo od Ciebie wymagac chlopczyku :) Na sile starasz sie popisac jaki to jestes trendy zapominajac ze kazdy we wszystkim nie pasuje :)

plus
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013

zniewieściały laluś ulizany przez krowe, okropne rurki, 1/10

świetnie ubrany mężczyzna, tak bardzo męski, dobrze skrojony garnitur, 10/10

t. marta
styka51
styka51
  16 декабря 2013
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: sugerowanie, że ja się takimi jaram

Sugerowanie, że jacyś inni Cię interesują :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: ale koszla/marynarka/spodnie koszuli/marynarce/spodniom nierówne, on akurat wygląda okropnie

Dla większości akurat wygląda oki... możecie się nawzajem wyzywać i trollować, ale akurat ubiera się fajnie.
sol6
sol6
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: oto moja piżamka

ale że to jest ta elegancja w męskim stylu???
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pasuje lepiej z kukuryku niz z fryzura ulizana przez krowe

uważaj, bo cie ktoś kiedyś na ulicy z kogutem pomyli
Konto usunięte
Konto usunięte: Na sile starasz sie popisac jaki to jestes trendy zapominajac ze kazdy we wszystkim nie pasuje :)

trendy to są chłopcy w bluzach, hehe swag
mój styl nie jest trendy, ziomeczku

sol6
sol6: ale że to jest ta elegancja w męskim stylu???

tak
sol6
sol6
  16 декабря 2013

Ok, Tobie sie podoba, ja uważam że wygląda to źle :)
Szanujmy swoje zdanie.
A reszta może sie jarać :)

PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
sol6
sol6: Ok, Tobie sie podoba, ja uważam że wygląda to źle :) Szanujmy swoje zdanie. A reszta może sie jarać :)

no super, napisałaś to samo, co pare dni temu xD
nk wybanuje tych staruchów nabijających posty, bo to woła o pomste do ragniego...
SloniS
SloniS
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: uważaj, bo cie ktoś kiedyś na ulicy z kogutem pomyli

Jego problem, mi to nie przeszkadza. Mam dystans do ludzi ktorych nie znam i w przeciwienstwie do Ciebie nie sprawia mi to bolu chlopczyku Pikej :)

Konto usunięte
Konto usunięte: trendy to są chłopcy w bluzach, hehe swag

Jak widac lubisz ludziom wtykac do buzi nie ich slowa... No tak ... bym zapomnial... chlopczyk stara sie zablysnac kosztem innych :ziew:

sol6
sol6: Szanujmy swoje zdanie.

:zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.