styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
kaasey
kaasey
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Aż jestem zaskoczona, że mu tak napisałaś.

dlaczego? :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego?

Bo go kochasz :rotfl:

A tak serio, po prostu zazwyczaj mu przyklaskujesz.
Paulinessa
Paulinessa
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubię, najchętniej nosiłabym tylko kurtki do pępka, w płaszczu czuję się jakbym pływała, po prostu jakoś mi się to nie podoba, nie mój styl. każdy nosi to co lubi

No pewnie :)
Ale moja koleżanka biegając w takiej krótkiej kurtce, ostatnio dostała zapalenia nerek :/
kaasey
kaasey
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo go kochasz A tak serio, po prostu zazwyczaj mu przyklaskujesz.

widzisz to, donciu? d83dde0a

Jeżeli ma wg mnie rację to tak- wtedy mu przyklaskuję.
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale moja koleżanka biegając w takiej krótkiej kurtce, ostatnio dostała zapalenia nerek :/

Na coś trzeba umrzeć d83dde03
a tak serio, to nie chwytają się mnie takie przypadłości... raczej nie choruję na nic poważniejszego, mogłabym w zimę latać w krótkim rękawku i sama od siebie bym nie zachorowała- ale wystarczy, że jedną noc prześpię z siostrą, która przyniesie z gimbazy jakąś zarazę i wtedy mnie rozkłada. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek "sama z siebie" zachorowała... Przynajmniej od czasu gimnazjum. Nawet, jak ktoś w otoczeniu jest chory to nie jestem w stanie się zarazić, ale łóżko to najlepszy sposób i nigdy nie zawodzi.
Jeżeli chodzi o zapalenia nerek czy coś, to nie.

ale się rozpisałam.. xd
FireAir
FireAir
  7 января 2014

Zapalenie nerek działa nieco inaczej. To, że do tej pory nie zachorowałaś nie oznacza, że nie zachorujesz, nie rozumiem w ogóle tej dedukcji :)
Jakiekolwiek problemy z nerkami - nie polecam. ;)

vongruppen88
vongruppen88
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo go kochasz

ona kocha tylko długie i pyszne penisy
Slonls
Slonls
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ona kocha tylko długie i pyszne penisy

plusik xD
Slonls
Slonls
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu teraz w sieciówkach robią takie pedalskie tiszerty z wielkim dekoltem? co to za lewacka moda? niech ktoś powie, gdzie mogę kupić zwykły v tiszert o normalnych wymiarach i bez dekoltu do pępka Slonls

ale szanuj takie koszule bo Pawel z Warsaw Shore ma taka i rucha
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Pawel z Warsaw Shore ma taka i rucha

zazdroszcze mu
vongruppen88
vongruppen88
  7 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ale szanuj takie koszule bo Pawel z Warsaw Shore ma taka i rucha

to nie koszula, ziomek
also zaraz wam wrzuce mój dzisiejszy outfit ze spotkania z ziomkami z c18, czekajcie...
SowaMarta
SowaMarta
  7 января 2014

gdzie to zdjęcie, przegrywie?

vongruppen88
vongruppen88
  8 января 2014

o, zapomniałem
już wrzucam

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  8 января 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zapomniałem

jak mogłeś
vongruppen88
vongruppen88
  8 января 2014

Dressed in black uniforms so fine
We drank and killed to pass the time
Wearing the shame of all our crimes
With measured steps we walked in line

jestem faszystą, teraz możecie mnie wsadzić do więzienia...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.