styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
SowaMarta
SowaMarta
  7 марта 2014
praksyda
praksyda: bo masz takie rozmazane jakieś te zdjęcia jakbys termosem je robiła.

Bo to nie jest lustrzanka, tylko telefon, więc nie daje efektu cudownej jakości, przeszkadza Ci to? d83dde03
Każde zdjęcie robione telefonem (albo nawet lustrzanką) jak powiększysz do nienaturalnych rozmiarów odbiegających od jego "pierwotnego", będzie tak zniekształcone, ja się nie znam na fotografii, ale wydaje mi się, że to normalne. (?)

praksyda
praksyda: mniejszy brzuch = większe cycki? przecież ładną masz figurę, nie musisz tego robić;/

Poza tym co ma chudość do jakości zdjęcia?
_____
A już swoją drogą trochę śmiechłam, że specjalnie je powiększałaś, żeby sprawdzić, czy aby sobie cycka nie powiększyłam.
oj praksyda, praksyda d83dde0f
SowaMarta
SowaMarta
  7 марта 2014

dobra, wstawiam przy okazji dzisiejszy outfit, zgadujcie, co tutaj sobie wyretuszowałam, kto zgadnie, dostanie ode mnie gwiazdę na miesiąc xD
praksyda
praksyda
  7 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo to nie jest lustrzanka, tylko telefon, więc nie daje efektu cudownej jakości, przeszkadza Ci to?

nie, wysypane mam na to, ale duzo dziewczynb tak robi na fotce, nie wiem czemu tak się bronisz , przeciez Cię nie atakuję:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Każde zdjęcie robione telefonem (albo nawet lustrzanką) jak powiększysz do nienaturalnych rozmiarów odbiegających od jego "pierwotnego", będzie tak zniekształcone, ja się nie znam na fotografii, ale wydaje mi się, że to normalne
no widziałam z daleka ,że akurat w okolicy brzucha i pleców jest dziwnie rozmazana fotka, a nawet nie ma tam nic do zapiskelowania, jak powiększyłam , to tylko sie upewniłam, mów tam sobie co chcesz :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym co ma chudość do jakości zdjęcia?

nie chudość, tylko jak spłaszczysz się na brzuchu bardziej, to optycznie powiększa to cycki, widziałam już, jak kombinują z fotkami, ruda barmanka tez kombinowała, az jej się ramki na zdjęciach wyginały XDD
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, wstawiam przy okazji dzisiejszy outfit, zgadujcie, co tutaj sobie wyretuszowałam, kto zgadnie, dostanie ode mnie gwiazdę na miesiąc xD

jak ty wszystko przezywasz XDD
no we... na tej fotce akurat nie ma nic kombinowane.
praksyda
praksyda
  7 марта 2014

dobra, powiedzmy ze to nie retusz, to po co pikselizujesz? psujesz fotki tak;/

Kurde moj telefon jednak lepsze fotki robi XD

praksyda
praksyda
  7 марта 2014

bo ja nie zwracam tylko na wygląd, troche tam na jakość, nie mówie, ze moje fotki są jakieś profesjonalne, bo tez robione gównoaparatem za 600zł , więc do lustrzanki to moja jakoś ma daleko, ale jak widze jak ktoś się tam eksponuje, a jakoś fotki az razi, to traci taka fotka w mojej ocenie, ale nie dla wszystkich ma to jakieś znaczenie, w sumie tam pikseluj sobie co tam chcesz, ;D

SowaMarta
SowaMarta
  7 марта 2014
praksyda
praksyda: nie, wysypane mam na to, ale duzo dziewczynb tak robi na fotce, nie wiem czemu tak się bronisz , przeciez Cię nie atakuję

praksyda
praksyda: jak ty wszystko przezywasz XDD no we... na tej fotce akurat nie ma nic kombinowane.

Nie przeżywam, Ty chyba bardziej przeżywasz, skoro specjalnie ściągasz na pulpit i powiększasz, żeby sprawdzać xD
Po prostu "boli" mnie to, że piszesz takie bzdury i "implikujesz" mi, jakobym miała sobie powiększać/pomniejszać ciało na zdjęciach które wklejam na portalu dla mentalnych gimbusów. Nie jestem ani aż taka niekształtna, ani zakompleksiona, żeby to robić. d83dde09 A przede wszystkim, nie zatrzymałam się mentalnie w gimnazjum.
praksyda
praksyda: o widziałam z daleka ,że akurat w okolicy brzucha i pleców jest dziwnie rozmazana fotka, a nawet nie ma tam nic do zapiskelowania, jak powiększyłam , to tylko sie upewniłam, mów tam sobie co chcesz

No tak, pewnie spłaszczyłam sobie brzuch i plecy, żeby was oszukać xD
Zrobię Ci potem kamerką zdjęcie albo innym telefonem, skoro tak Cię to zajmuje, czy aby czegoś sobie nie "podtuningowałam" :rotfl:
praksyda
praksyda: nie chudość, tylko jak spłaszczysz się na brzuchu bardziej, to optycznie powiększa to cycki,

no tak, zrobiłam to dlatego, żeby nutii mi napisał, że jestem HOT. jakbym sobie nie powiększyła cycków, to pewnie by olał a tak mogłam liczyć na komentarze i garść atencji ;__;
praksyda
praksyda: obra, powiedzmy ze to nie retusz, to po co pikselizujesz? psujesz fotki tak;/ Kurde moj telefon jednak lepsze fotki robi XD

Nic nie pikseluje, madam d83dde0f
praksyda
praksyda: Kurde moj telefon jednak lepsze fotki robi XD

trudno, jedne mają lepszej jakości aparat w środku, inne gorszej.
SowaMarta
SowaMarta
  7 марта 2014
praksyda
praksyda: bo ja nie zwracam tylko na wygląd, troche tam na jakość, nie mówie, ze moje fotki są jakieś profesjonalne, bo tez robione gównoaparatem za 600zł , więc do lustrzanki to moja jakoś ma daleko, ale jak widze jak ktoś się tam eksponuje, a jakoś fotki az razi, to traci taka fotka w mojej ocenie, ale nie dla wszystkich ma to jakieś znaczenie, w sumie tam pikseluj sobie co tam chcesz, ;D

No ok, mi tam nie chodzi o krytykę jakości, tylko pisanie jakichś pierdół o przeróbce cycków/sylwetki, tak jakbym nie miała co robić tylko specjalnie na potrzeby tematu outfitowego powiększać, żeby wzbudzić jeszcze większy zachwyt w oczach "prawiczków hyde", jak to się zwykło mówić, nie chcę tam nikogo obrażać xD

muszę się zbierać. 5, Magdalenod83ddc4b
praksyda
praksyda
  7 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przeżywam, Ty chyba bardziej przeżywasz, skoro specjalnie ściągasz na pulpit i powiększasz, żeby sprawdzać xD Po prostu "boli" mnie to, że piszesz takie bzdury i "implikujesz" mi, jakobym miała sobie powiększać/pomniejszać ciało na zdjęciach które wklejam na portalu dla mentalnych gimbusów. Nie jestem ani aż taka niekształtna, ani zakompleksiona, żeby to robić. A przede wszystkim, nie zatrzymałam się mentalnie w gimnazjum.

zwyczajnie zwracam uwage na jakość fotki, i akurat dla mnie ma to znaczenie duże, moze dlatego wypominam Ci pikselowanie i inne tam niedoskonałości, weź ty sobie na dworze czasem jakąś fotke zrób, w domu jest światło tandetne, to niewyrażnie Cie widać.
w telefonie widze też lampy błyskowej nie masz, cięzko ocenić cokolwiek po takich fotkach;/
Konto usunięte
Konto usunięte: muszę się zbierać. 5, Magdaleno

etam, przynajmniej kupa śmiechu z prawiczków.
leć270b
praksyda
praksyda
  7 марта 2014
fotka robiona telefonem i jest słabe światło.
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko pisanie jakichś pierdół o przeróbce cycków/sylwetki

no bo dla mnie, dziwne rozmazanie wokół sylwetki = przeróbka, chyba, ze faktycznie twoj aparat robi takie fotki ;X
praksyda
praksyda
  7 марта 2014

a tu powiększona tak jak twoja, ile ma pikseli ten Twoj aparat? ;p

praksyda
praksyda
  7 марта 2014

Dlatego nie dziw mi się, ze Cie o coś takiego posądzam, moje telefony nie robią takich zdjęć, nawet te co mają 3 lata, dlatego mnie to zdziwiło z deczka;;/
A dzisiaj siedze w domu, to sobie ponabijam nawet tu ;p

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 марта 2014

Najlepsza jakoś aparatu jest w laptopie z wbudowaną kamerką, to dopiero są piksele :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

praksyda
praksyda
  7 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Najlepsza jakoś aparatu jest w laptopie z wbudowaną kamerką, to dopiero są piksele :D

no kiedys jak nadawałam na ftv to widziałam jakie cuda były ;p
SowaMarta
SowaMarta
  7 марта 2014
praksyda
praksyda: zwyczajnie zwracam uwage na jakość fotki, i akurat dla mnie ma to znaczenie duże, moze dlatego wypominam Ci pikselowanie i inne tam niedoskonałości, weź ty sobie na dworze czasem jakąś fotke zrób, w domu jest światło tandetne, to niewyrażnie Cie widać. w telefonie widze też lampy błyskowej nie masz, cięzko ocenić cokolwiek po takich fotkach;/

Mam w jednym telefonie "lampę błyskową", ale jak ją włączę, to dopiero gówno widać, bo flesz z lampy zasłania prawie wszystko.
Ok, jakość jakością; jakość może być ****wa, ale nie musisz mnie od razu osądzać o jakieś śmieszne pszerupki typu powiększanie cycków czy czegoś tam d83dde0f
A mi nie ma kto foteczki cyknąć specjalnie na potrzeby tematu outfitowego- nie jestem Jasminą, która chodziła specjalnie do lasku, żeby codziennie dodać foteczkę na swojego blogaska (starocioty pamiętają xD)
praksyda
praksyda: fotka robiona telefonem i jest słabe światło.

Ok, widocznie lepszy aparat- nie znam się na fotografii ani tych Twoich pikselach, nigdy mnie to specjalnie nie zajmowało ani sama jakoś nie rozpatruję pod tym kątek żadnych zdjęć.
praksyda
praksyda: etam, przynajmniej kupa śmiechu z prawiczków.

Dla mnie to nic śmiesznego, ale akurat takie powiedzonko się przyjęło na hyde.

_____

Masz z kamerki

SowaMarta
SowaMarta
  7 марта 2014

a swoją drogą śmiechłam, bo teraz się przyjrzałam temu powiększonemu przez Ciebie zdjęciu z wczoraj i to co Ci się wydaje "zwężonym brzuchem i plecami", to jest CIEŃ :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.