praksyda: nie, wysypane mam na to, ale duzo dziewczynb tak robi na fotce, nie wiem czemu tak się bronisz , przeciez Cię nie atakuję
praksyda: jak ty wszystko przezywasz XDD
no we... na tej fotce akurat nie ma nic kombinowane.
Nie przeżywam, Ty chyba bardziej przeżywasz, skoro specjalnie ściągasz na pulpit i powiększasz, żeby sprawdzać xD
Po prostu "boli" mnie to, że piszesz takie bzdury i "implikujesz" mi, jakobym miała sobie powiększać/pomniejszać ciało na zdjęciach które wklejam na portalu dla mentalnych gimbusów. Nie jestem ani aż taka niekształtna, ani zakompleksiona, żeby to robić.

A przede wszystkim, nie zatrzymałam się mentalnie w gimnazjum.
praksyda: o widziałam z daleka ,że akurat w okolicy brzucha i pleców jest dziwnie rozmazana fotka, a nawet nie ma tam nic do zapiskelowania, jak powiększyłam , to tylko sie upewniłam, mów tam sobie co chcesz
No tak, pewnie spłaszczyłam sobie brzuch i plecy, żeby was oszukać xD
Zrobię Ci potem kamerką zdjęcie albo innym telefonem, skoro tak Cię to zajmuje, czy aby czegoś sobie nie "podtuningowałam"
praksyda: nie chudość, tylko jak spłaszczysz się na brzuchu bardziej, to optycznie powiększa to cycki,
no tak, zrobiłam to dlatego, żeby nutii mi napisał, że jestem HOT. jakbym sobie nie powiększyła cycków, to pewnie by olał a tak mogłam liczyć na komentarze i garść atencji ;__;
praksyda: obra, powiedzmy ze to nie retusz, to po co pikselizujesz? psujesz fotki tak;/
Kurde moj telefon jednak lepsze fotki robi XD
Nic nie pikseluje, madam
praksyda: Kurde moj telefon jednak lepsze fotki robi XD
trudno, jedne mają lepszej jakości aparat w środku, inne gorszej.