styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  3 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nutii, gdzie Twój outfit? miał być już z dobry tydzień temu.

Marto zobacz jaki mam wypas sweterek, tyle w eyecamerce 0,3mpx wygląda jak z lumpa haha zero kolorów :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Marto zobacz jaki mam wypas sweterek, tyle w eyecamerce 0,3mpx wygląda jak z lumpa haha zero kolorów :D

Teraz i tak ciężko odróżnić ciuchy z lumpeksu od tych z haemu przykładowo :D

Nie podoba mi się taki styl, ale cieszę się, że wreszcie coś wrzuciłeśd83ddc7b
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz i tak ciężko odróżnić ciuchy z lumpeksu od tych z haemu przykładowo :D

Sweterek z reserved 261d :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie podoba mi się taki styl, ale cieszę się, że wreszcie coś wrzuciłeś

1 fota zrobiona laptopem, nie wiedziałem że taki shit wychodzi :ziober2:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Sweterek z reserved :)

No ja nie podejrzewałam, że z lumpeksu, po prostu piszę, że teraz są takie szmaty w sieciówkach w większości, że czasami ciężko to odróżnić... Takie nawiązanie do Twojej dygresji o lumpeksie.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 1 fota zrobiona laptopem, nie wiedziałem że taki shit wychodzi

a ta co masz na profilu to nie robiona laptopem? bo tak wygląda.

No nie jest to cudowna jakość, w końcu to kamerka, a nie profesjonalna lustrzanka :))
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: o ja nie podejrzewałam, że z lumpeksu, po prostu piszę, że teraz są takie szmaty w sieciówkach w większości, że czasami ciężko to odróżnić... Takie nawiązanie do Twojej dygresji o lumpeksie

Jak tam zawsze mówię, że można nawet ładnie wyglądać w ciuchach z lumpa :D

Konto usunięte
Konto usunięte: a ta co masz na profilu to nie robiona laptopem? bo tak wygląda

Kurde nie wiem, teraz tak pomniejszyli te fotki że tracą na jakości nawet robione najlepszym HD aparatem.

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak tam zawsze mówię, że można nawet ładnie wyglądać w ciuchach z lumpa :D

Możliwe, w końcu nie każde ciuchy z dżampeksów muszą być znoszonymi szmatami, ale jakoś zawsze miałam opory przed wejściem do lumpeksu, wstyd mi, no i ta świadomość, że ktoś już to przede mną mógł nosić.

Chociaż w sieciówkach też ludzie przymierzają, najgorzej jak się widzi w sklepach ciuchy u:cenzura:ne podkładami albo czymś podobnym :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kurde nie wiem, teraz tak pomniejszyli te fotki że tracą na jakości nawet robione najlepszym HD aparatem.

to wrzucaj na hosting, a nie z dysku jak chcesz oryginalną wielkość
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaż w sieciówkach też ludzie przymierzają, najgorzej jak się widzi w sklepach ciuchy une podkładami albo czymś podobnym :D

Takiej akcji jeszcze nie miałem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: o wrzucaj na hosting, a nie z dysku jak chcesz oryginalną wielkość

Spoko dałem dziś jpg i mam spokój znowu na parę lat, do tego czasu coś zmienią :D

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Takiej akcji jeszcze nie miałem :D

a ja miałam :D
Tzn widziałam w sklepie, i to nieraz.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Spoko dałem dziś jpg i mam spokój znowu na parę lat, do tego czasu coś zmienią :D

A już miałam nadzieję, że będziesz postować codziennie!
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zn widziałam w sklepie, i to nieraz.

To baby tak robią, faceci spoko bo przymierzą i od razu kupują a nie po 5-10 rzeczy do przymierzalni i siedzą tam 2h.

Konto usunięte
Konto usunięte: A już miałam nadzieję, że będziesz postować codziennie!

nadzieję d83dde02

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To baby tak robią, faceci spoko bo przymierzą i od razu kupują a nie po 5-10 rzeczy do przymierzalni i siedzą tam 2h.
No to prawda, ja akurat jestem wyjątkiem, bo nie cierpię przymierzać, dostaję białej gorączki przy tym xD
NuTiiiiii
NuTiiiiii: nadzieję

tak
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: o to prawda, ja akurat jestem wyjątkiem, bo nie cierpię przymierzać, dostaję białej gorączki przy tym xD

Marto gdzie do mnie z takimi bajkami :ziober2:
wy to macie w genach

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Marto gdzie do mnie z takimi bajkami wy to macie w genach

Nie wierzysz- trudno :D dla mnie chodzenie po sklepach to istna męczarnia, ale wiem, że stereotypy robią swoje. sama chyba nie znam drugiej takiej jak ja, chociaż pewnie gdzieś tam jest więcej takich przypadków
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wierzysz- trudno :D dla mnie chodzenie po sklepach to istna męczarnia, ale wiem, że stereotypy robią swoje. sama chyba nie znam drugiej takiej jak ja, chociaż pewnie gdzieś tam jest więcej takich przypadków

No słyszałem o takich, ale tak samo jak Yeti - nie widziałem :ziober2:

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  3 марта 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: No słyszałem o takich, ale tak samo jak Yeti - nie widziałem

Uwielbiam, jak ktoś tak mówi xD
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 марта 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Uwielbiam, jak ktoś tak mówi xD

d83dde0a

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.