styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dongruppen
dongruppen
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A Twój kolega nawet komplementu nie potrafi przyjąć, soł sed .

nie zauwazylem xD
ale ja też jem kebaby i pije piwo...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zauwazylem xD ale ja też jem kebaby i pije piwo.

Doskonale wiesz o co mi chodziło.
Iksde.
:ziober2:
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Też, chociaż no wiem, że byly dla zabawy.

ale kiedyś naprawdę tak chodziłam na dyskoteki w gimnazjum d83dde09
MaqdaIena
MaqdaIena: I ciężko mi teraz sobie przypomnieć Twoje ałtfity by wytknąć te najbardziej paskudne, soł nie będę wymyślać. Jednakże osoba z Twoją figurą, której myslę, że wiele bab może pozazdrościć mogłaby się pewnie lepiej ubierać .

Dziękuję (tzn za komplementy odnośnie figury, a nie za krytykę moich paskudnych outfitów d83dde21), a co do ciuchów, ubieram się w to, w czym mi wygodnie, nie czuję potrzeby, żeby przykuwać wzrok ludzi na ulicy swoim nieskazitelnym "fa" outfitem :D
MaqdaIena
MaqdaIena: A Twój kolega nawet komplementu nie potrafi przyjąć, soł sed

to nie jest mój kolega
dongruppen
dongruppen
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest mój kolega

to
MaqdaIena
MaqdaIena: Doskonale wiesz o co mi chodziło.

wystarczy uprawiać sport
iksde
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ale kiedyś naprawdę tak chodziłam na dyskoteki w gimnazjum

Na szczęście z gimnazjum nie miałam nic wspolnego, ale wierzę. Na dyskoteki podstawówkowe również dziewczuchy przychodziły tak ubrane, no ale było to ponad 15 lat temu ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuję (tzn za komplementy odnośnie figury, a nie za krytykę moich paskudnych outfitów ), a co do ciuchów, ubieram się w to, w czym mi wygodnie, nie czuję potrzeby, żeby przykuwać wzrok ludzi na ulicy swoim nieskazitelnym "fa" outfitem :

Okej, w gwoli ścisłości nie mam nic do Twoich bluzek przykładowo ;D. Akurat jestem zdania, że leginsów nie powinno sie nosić zamiast spodni, obojętnie jak bardzo ma się zgrabne uda i tyłek ;D. Chyba to mogę jedynie Tobie zarzucić :).
Konto usunięte
Konto usunięte: wystarczy uprawiać spor

Totalnie mnie nie interesuje, czy uprawiasz sporty jakieś, czy może sobie odsysasz tłuszcz i pompujesz sztucznie mięsnie, po prostu napisalam, że wyglądasz na ładnie zbudowanego, nawet koszula tego nie ukrywa, dzizys.

Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest mój kolega

Konto usunięte
Konto usunięte: to

Jesteście słodcy, naprawdę.
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Na szczęście z gimnazjum nie miałam nic wspolnego, ale wierzę. Na dyskoteki podstawówkowe również dziewczuchy przychodziły tak ubrane, no ale było to ponad 15 lat temu ;D.

Widocznie moda się od tamtego czasu aż tak bardzo nie zmieniła, chyba, że tylko na śląsku dziewczyny się tak ubierały.
MaqdaIena
MaqdaIena: Okej, w gwoli ścisłości nie mam nic do Twoich bluzek przykładowo ;D. Akurat jestem zdania, że leginsów nie powinno sie nosić zamiast spodni, obojętnie jak bardzo ma się zgrabne uda i tyłek ;D. Chyba to mogę jedynie Tobie zarzucić :).

Ja nie do końca noszę legginsy zamiast spodni, jak mam sweter do legginsów to zawsze zasłania tyłek, chociaż wiem, że większość i tak by się w ten sposób nie ubrała, no ale, co kto lubi.

___

Te temat jest chyba jedynym żywym wątkiem na tym wymarłym dziale dzięki hajdeparkowid83dde31
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Widocznie moda się od tamtego czasu aż tak bardzo nie zmieniła, chyba, że tylko na śląsku dziewczyny się tak ubierały

Nie mam pojecia jaka jest różnica wieku między nami ;). Więc cięzko mi się do tego ustosunkować.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie do końca noszę legginsy zamiast spodni, jak mam sweter do legginsów to zawsze zasłania tyłek, chociaż wiem, że większość i tak by się w ten sposób nie ubrała, no ale, co kto lubi

Ja uwielbiam zimą nosić leginsy, ale zawsze mam do tego jakąś swetrową kieckę.
Nie no, sądzę że skoro nie masz otłuszczonych paskudnie ud, to wszystko niemal jest do przyjęcia.
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie mam pojecia jaka jest różnica wieku między nami ;). Więc cięzko mi się do tego ustosunkować.

ja mam 21
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja uwielbiam zimą nosić leginsy, ale zawsze mam do tego jakąś swetrową kieckę.

ja do legginsów najczęściej noszę tuniki jednak, chyba, że jest zimno
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie no, sądzę że skoro nie masz otłuszczonych paskudnie ud, to wszystko niemal jest do przyjęcia.

myślę, że nikogo nie zniesmacza mój widok, a to najważniejsze d83dde09
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam 21

Oho, 10 lat zatem :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: a do legginsów najczęściej noszę tuniki jednak, chyba, że jest zimno

Ja to chyba żadnej tuniki w swojej szafie nie mam, czas to zmienić !

Konto usunięte
Konto usunięte: myślę, że nikogo nie zniesmacza mój widok, a to najważniejsze

d83ddc4d
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Oho, 10 lat zatem

wcale nie tak dużo d83dde0f
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja to chyba żadnej tuniki w swojej szafie nie mam, czas to zmienić !

Koniecznie! Jakbym miała wybrać 2 części garderoby, które miałabym nosić do końca życia, z pewnością byłyby to legginsy i tunika.
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wcale nie tak dużo

Ogólnie sporo, dzieli nas dekada ;).

Konto usunięte
Konto usunięte: Koniecznie! Jakbym miała wybrać 2 części garderoby, które miałabym nosić do końca życia, z pewnością byłyby to legginsy i tunika

Latem też nosisz legginsy ? ;o.
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Latem też nosisz legginsy ? ;o.

często, jak nie ma upałów. w to lato akurat nie nosiłam, bo było za gorąco na legginsy, no jedynie na rower wieczorem zazwyczaj ubierałam legginsy właśnie albo krótkie spodenki
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: często, jak nie ma upałów. w to lato akurat nie nosiłam, bo było za gorąco na legginsy, no jedynie na rower wieczorem zazwyczaj ubierałam legginsy właśnie albo krótkie spodenki

I jakie do tego zakładasz obuwie ? Latem własnie.
Mi się legginsy kojarzą tylko z chłodniejszymi porami roku, kiedy to można kozaki do nich założyć.
Niby babiszony zakładają szpilki do tych ''spodni'' ale mi sie akurat to nie podoba.
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  12 февраля 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: I jakie do tego zakładasz obuwie ? Latem własnie.

szpilki/balerinki/klapki, a na rower trampki albo adidasy d83dde0a
MaqdaIena
MaqdaIena: Mi się legginsy kojarzą tylko z chłodniejszymi porami roku, kiedy to można kozaki do nich założyć.

Na lato też się nadają
MaqdaIena
MaqdaIena: Niby babiszony zakładają szpilki do tych ''spodni'' ale mi sie akurat to nie podoba.

do jakich "spodni"? co masz na myśli? krótkie spodenki?
MaqdaIena
MaqdaIena
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: szpilki/balerinki/klapki, a na rower trampki albo adidasy

Yhm.

Konto usunięte
Konto usunięte: Na lato też się nadają

Skoro Tobie w nich wygodnie, ja jednak nadal je traktuje jak grubsze rajstopy.

Konto usunięte
Konto usunięte: do jakich "spodni"? co masz na myśli? krótkie spodenki?

Ja cały czas o legginsach przecież.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.