styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dongruppen
dongruppen
  11 февраля 2014
Sylvinka
Sylvinka: Tak samo.. szkoda :)

co zmienić?
no ja loszką nie jestem, za bardzo kombinować nie mogę, ale spodnie nowe heh
Konto usunięte
Konto usunięte: oliwkowe spodnie?

nom d83dde0a
Paulinessa
Paulinessa
  11 февраля 2014
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: czy tak wyglądam jak elegancka pani z klasą?
Wyglądasz w tej sukience bezkształtnie jak worek na ziemniaki, bez urazy.
Konto usunięte
Konto usunięte: a co sądzicie o nietypowym połączeniu stylów- legginsy galaxy i wyjściowa bluzka?
Masakrycznie to wygląda. Do takich leginsów (galaxy) powinnaś zakładać coś z pastelowych odcieni i tym czymś powinien być np. luźny, dłuższy sweterek, a nie 'elegancka' bluzka.
Konto usunięte
Konto usunięte: strój czirliderki
Fatalne zestawianie. Ta spódniczka wygląda na sportową, więc te guziczki przy bluzce w ogóle nie pasują plus te poziome paseczki.
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dziś...

Nie pisałeś jakiś czas temu, że akurat pasek trzeba kolorystycznie dobierać do butów?
A ogólnie nieźle, fajne spodnie.
dongruppen
dongruppen
  11 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie pisałeś jakiś czas temu, że akurat pasek trzeba kolorystycznie dobierać do butów?

na zdjęciach tak wychodzi, ale na żywo nie ma dużego kontrastu, pasek jest trochę jaśniejszy
szukałem cienkiego brązowego paska w odcieniu ciemnego brązu i w zasadzie nic nie udało mi się znaleźć (śmiech)
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  11 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyglądasz w tej sukience bezkształtnie jak worek na ziemniaki, bez urazy.

Wiem :((( W każdych dłuższych kieckach wyglądam jak w worku na ziemniaki, bo jestem niska i uznaję jedynie spódniczki/sukienki do 3/4 uda, a ta była do kolan, Poza tym nawet rozmiary XS z sieciówek na mnie wiszą jeżeli chodzi o takie sukienki (a ta była z tally weijl, gdzie są chyba najmniejsze ciuchy na takie spie(r)dolinki jak ja.
Ale to była sukienka kupiona na 1 okazję tylko w sumie i raz w niej tylko wyszłam.
Konto usunięte
Konto usunięte: Masakrycznie to wygląda. Do takich leginsów (galaxy) powinnaś zakładać coś z pastelowych odcieni i tym czymś powinien być np. luźny, dłuższy sweterek, a nie 'elegancka' bluzka.

To był outfit dla żartów, przecież nigdzie bym tak nie wyszła xD Chociaż wy pewnie sądzicie, że tak wychodzę
Konto usunięte
Konto usunięte: Fatalne zestawianie. Ta spódniczka wygląda na sportową, więc te guziczki przy bluzce w ogóle nie pasują plus te poziome paseczki.

co mają guziczki wspólnego z tym, czy spódniczka sportowa czy nie?
Paulinessa
Paulinessa
  11 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaż wy pewnie sądzicie, że tak wychodzę

nic nie sądzę, nie analizuję tak czyjegoś życia

Konto usunięte
Konto usunięte: co mają guziczki wspólnego z tym, czy spódniczka sportowa czy nie?

Po prostu jakoś te i ta bluzka mi nie pasują do tej spódniczki :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem :((( W każdych dłuższych kieckach wyglądam jak w worku na ziemniaki, bo jestem niska i uznaję jedynie spódniczki/sukienki do 3/4 uda, a ta była do kolan

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to była sukienka kupiona na 1 okazję tylko w sumie i raz w niej tylko wyszłam.

No w sumie tak, kwestia figury - sama też takich nie zakładam.

Konto usunięte
Konto usunięte: XS z sieciówek na mnie wiszą jeżeli chodzi o takie sukienki (a ta była z tally weijl, gdzie są chyba najmniejsze ciuchy na takie spie(r)dolinki jak ja.

Zdarza się, że mają też XXS, ale wtedy nie wiem jak leżałaby u góry...
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  11 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nic nie sądzę, nie analizuję tak czyjegoś życia

no dobrze d83dde0f
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu jakoś te i ta bluzka mi nie pasują do tej spódniczki :)

Być może, nie zastanawiałam się nad tym jakoś poważniej
Konto usunięte
Konto usunięte: No w sumie tak, kwestia figury - sama też takich nie zakładam.

Możliwe, chociaż mi się wydaje, że bardziej kwestia wzrostu, ktoś kto ma niecałe metr60 będzie wyglądać w czymś takim jak w worku na śmieci, dla dziewczyny metr 70 byłoby już ok
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdarza się, że mają też XXS, ale wtedy nie wiem jak leżałaby u góry...

mają xxs, ale też nie dla wszystkich ciuchów, bo czasem najmniejszy rozmiar jaki znajduję to xs (zazwyczaj bluzki mają xxs, spodnie niekoniecznie zawsze). a jak było z tą kiecką nie pamiętam
Earth
Earth
  11 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czy tak wyglądam jak elegancka pani z klasą?

A mi się nawet podoba. :>

Reszta wiadomo, na nie. :P
WorekNaNasienie
WorekNaNasienie
  11 февраля 2014

ladna marta

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: co zmienić? no ja loszką nie jestem, za bardzo kombinować nie mogę, ale spodnie nowe heh

Fajne, bo lubię takie różnokolorowe u mężczyzn.
Nie wiem, może częściej jakiś sweter? albo chociaż te buty..

Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym nawet rozmiary XS z sieciówek na mnie wiszą

Tu Ci Marto przyznam racje bo mam tak samo co jest bardzo uciążliwe. W tym roku kupienie swetra było dla mnie masakrą, wszystkie oversize kiedy ja potrzebuje naprawdę małego XXS, a tally weijl baaardzo się opuścił. Albo nie ma tam nic fajnego, albo takie szmaty, że szkoda za to płacić.
Za to kilka dni temu w croppie za 59pln udało mi się kupić jeansy w rozmiarze 32, są super :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
dongruppen
dongruppen
  12 февраля 2014
Sylvinka
Sylvinka: Nie wiem, może częściej jakiś sweter? albo chociaż te buty..

teraz jest taka pogoda, że to w zasadzie jedyne buty, które się nadają ;_;
podmol
wpis jest ukryty
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  12 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czy marta powinna tak sie ubierac?
nigdy się nie ubiorę w takie wory po ziemniakach

Mój dzisiejszy outfit, byłam tak u kolegi w gorolowicach (w sensie w będzinie) na randce, tylko przed wyjściem jeszcze się poczesałam i ubrałam na górę sweter i kurtkę.

endżoj ból dupy marcina xD
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  12 февраля 2014
Sylvinka
Sylvinka: Tu Ci Marto przyznam racje bo mam tak samo co jest bardzo uciążliwe. W tym roku kupienie swetra było dla mnie masakrą, wszystkie oversize kiedy ja potrzebuje naprawdę małego XXS, a tally weijl baaardzo się opuścił. Albo nie ma tam nic fajnego, albo takie szmaty, że szkoda za to płacić. Za to kilka dni temu w croppie za 59pln udało mi się kupić jeansy w rozmiarze 32, są super :)

Tally weijl to jedyna sieciówka, w której można kupić małe rzeczy, w innych sklepach tylko te z działu dziecięcego są na mnie dobre, no może jeszcze w orsay albo w terranovie czasem są małe rzeczy, ale tylko jeżeli chodzi o górę, spodni na siebie bym już tam nie dostała. Fakt, że materiał z tally weijl nadaje się na szmaty i raczej jego jakość nie jest współmierna do ceny, ale mi się podobają te ich rzeczy właśnie dlatego, że mają małe rozmiary, chociaż ostatnio tam byłam i nic ciekawego, szukałam spodni w stylu legginsów w jakimś ładnym kolorze i były tylko jakieś beznadziejne czarne z krzywymi kwadracikami

Nie zauważyłam wcześniej Twojego posta, wybacz d83dde09
PoetkaHyde
wpis jest ukryty
PoetkaHyde
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.