styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie buldup (śmiech)

nie potrafię :'(((((((((((((((((( tak strasznie mnie krytykujesz... zresztą nie tylko ty.
dongruppen
dongruppen
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie potrafię :'(((((((((((((((((( tak strasznie mnie krytykujesz... zresztą nie tylko ty.

ale przecież wiesz, że cię lubię...
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 февраля 2014

ale mimo to odniosę się jeszcze do twoich wcześniejszych wypowiedzi, bo sam sobie przeczysz, chłopcze (ŚMIECH).

Najpierw piszesz, że wszystko jest winą środowiska, z jakiego pochodzę, mojego wieśniarstwa i śląskości, a potem wszystko zwalasz na estetykę i na to, że ubranie się inaczej niż do remizy jest dla mnie abstrakcją. Zdecyduj się na jedną wersję d83dde12

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ale przecież wiesz, że cię lubię...

wiem xD
dongruppen
dongruppen
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Najpierw piszesz, że wszystko jest winą środowiska, z jakiego pochodzę, mojego wieśniarstwa i śląskości, a potem wszystko zwalasz na estetykę i na to, że ubranie się inaczej niż do remizy jest dla mnie abstrakcją. Zdecyduj się na jedną wersję

widocznie masz zbyt mało skomunikowanych ze sobą komórek w mózgu, by zrozumieć, że jedno wcale nie wyklucza drugiego (śmiech)
no ale cóż, przecież od dawna wiem, z kim mam do czynienia, wiec będę łaskawy i tym razem cię nie zmasakruje d83dde0a
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: widocznie masz zbyt mało skomunikowanych ze sobą komórek w mózgu, by zrozumieć, że jedno wcale nie wyklucza drugiego (śmiech)

nie, po prostu źle się wyraziłam, ale doszłam do wniosku, że chyba jednak nie umiem ci tego wytłumaczyć tak jakbym chciała i żebyś zrozumiał

Po prostu raz piszesz o środowisku i o tym, że niezależnie jak bym się ubrała, będę wyglądać jak chodząca wieś, a raz, że środowisko nie ma znaczenia, bo to kwestia estetyki.

Dobra, poddaję się, nie umiem tego wytłumaczyć, ty pewnie sam nie wiesz co masz na myśli (ŚMIECH)
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: że niezależnie jak bym się ubrała,

niezależnie od tego*
dongruppen
dongruppen
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: środowisko nie ma znaczenia, bo to kwestia estetyki.

naucz się czytać ze zrozumieniem xD
no chyba, że według ciebie środowisko w jakim się przebywa nie ma wpływu na poczucie estetyki, to okej xD
LeisureSuitLarry
LeisureSuitLarry
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie można kupić takie legginsy?

leginsy są wpożo ale zawarte w nich ciałko jeszcze lepsze...
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: naucz się czytać ze zrozumieniem xD

potrafię czytać ze zrozumieniem.
Konto usunięte
Konto usunięte: no chyba, że według ciebie środowisko w jakim się przebywa nie ma wpływu na poczucie estetyki, to okej xD

(śmiech)

ciekawa jestem, na jakiej podstawie wnioskujesz, w jakim środowisku się obracam.
Nie masz o tym zielonego pojęcia.
dongruppen
dongruppen
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawa jestem, na jakiej podstawie wnioskujesz, w jakim środowisku się obracam. Nie masz o tym zielonego pojęcia.

ok (śmiech)
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ok (śmiech)

no a może wiesz (śmiech)

Przejrzałeś mnie ;__;

ok, jestem plebsem, stąd moja okropna fryzura i brzydkie ciuchy
dongruppen
dongruppen
  7 февраля 2014

ale ja to wiem, nie musisz pisać xD

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  7 февраля 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja to wiem, nie musisz pisać xD

ja wiem, że ty wiesz, chciałam tylko to podkreślić, bo może inni nie wiedzą
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  11 февраля 2014

marcin, podoba ci się mój strój czirliderki? stanoł ci?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.