styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  16 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha wyglada jak gwiazda discopolo:D

massacre
massacre: fryzurą z lat 90-tych

podbijam
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  16 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie ładnie wpiedala gruz

:ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha wyglada jak gwiazda discopolo:D

od 28 sekundy, to on 261d
http://www.youtube.com/watch?v=4ZXS1wuiBIY

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 января 2013

i kogo moje uszy widzą w temacie, Gotka 261d

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

kasey00
kasey00
  16 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Z prawej

a ja myślałam, że sobie jaja robicie, że on tak wygląda :wtf:
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  16 января 2013

ale ładny jest czy nie?

Adidasowa
Adidasowa
  16 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wyglada jak gwiazda discopolo:D

d83cdd99
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 января 2013

Pewnie ma big cocka :rotfl:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 января 2013

I co z tego ze moze mieć big cocka? Całe życie trzymać chłopa w torbie z McDonalda, bo wstyd z takim gdzieś wyjść?

No, poza tym, że dla Cyganki prowadzenie sie z blondynem to niejaki skok o szczebel wyżej w hierarchii rasowej z podczłowieka na homo sapiens. Coś a la planeta małp, wnioskuje zwłaszcza po ilości środków depilujących, które dostała w prezencie na święta.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 января 2013

Pyro nie lubisz Dżasminy? Oceniasz jej mena po wyglądzie a może to wartościowy dobry człowiek :D
ps pisząc o cocku miałem na myśli swego :-P

kasey00
kasey00
  16 января 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pyro nie lubisz Dżasminy?

No właśnie? Bo strasznie hejtem wieje z Twojego wpisu :)
Ja trochę inaczej wyobrażałam sobie jej faceta, tym bardziej że kreuje się na taką stylową laskę...ale ogólnie to jej miłość i ona ma być z nim szczęśliwa. Ok, już się nie odzywam bo to nie temat do nabijania :x
massacre
massacre
  16 января 2013

@Nuti
Dobre pytanie. Tu nie chodzi raczej o sympatie czy jej brak. Oceniłam wygląd, to co widzą moje oczy. Może być dobrym człowiekiem, nie zmienia to jednak faktu, że w moich oczach i wg mojego gustu wygląda jak burak :)
Za dosadną szczerość przepraszać nie będę, a od lizania dupy i mdlących konplementów są tu inne/inni.
Moje oczy Brada Pitta nie widzą.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  16 января 2013

@kasey
Od kiedy szczerość jest hejtem? Jedni będą szczerzy, drudzy okłamią, trzeci przemilczą. Ludzie są różni, a ja oceniać sie nie boje w miejscu, gdzie ocenianie wyglądu i outfitu jest na porządku dziennym. Od tego jest to forum???

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 января 2013

dobra to mnie oceńćie
przyjme wszystko na klate

massacre
massacre
  17 января 2013

Na tle chłopaka Jaśminy jesteś niczym Vin Diesel, ale na tle Nutiego niczym Harry Potter. Nie jest z Tobą źle, nadrabiasz swoim boskim charakterem :rotfl:

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 января 2013
massacre
massacre: Na tle chłopaka Jaśminy jesteś niczym Vin Diesel, ale na tle Nutiego niczym Harry Potter. Nie jest z Tobą źle, nadrabiasz swoim boskim charakterem

przecież Nutii nie ma zdjęc :>
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.