styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Earth
Earth
  17 января 2013

Oj, przesadzacie, fryzurę może ma kiepską, ale jakiś brzydki znowu nie jest. Stajl powinien tylko zmienić. :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 января 2013

@Szary

To, że Nuti nie ma zdjęć, nie znaczy że nie wiem jak wygląda :pavarotti:

@Patryszja

W moich oczach to brzydal :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Earth
Earth
  17 января 2013
massacre
massacre: W moich oczach to brzydal

No wiadomo, co się komu podoba. Mi nogi też nie zmiękły na jego widok, ale aż tak bym go nie objeżdżała, widziałam gorszych znacznie. ;D
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 января 2013
massacre
massacre: To, że Nuti nie ma zdjęć, nie znaczy że nie wiem jak wygląda

pokaż mi jego zdjęcie a powiem Ci czy bym mu chapnął
massacre
massacre
  17 января 2013

@Earth
Jedni porównują do gorszych, drudzy do lepszych. Wolę to drugie, lepiej motywuje ;)

@Szary
A skąd pomysł, że chce wiedzieć czy chcesz fapać na jego zdjęcia?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 января 2013
massacre
massacre: Dobre pytanie. Tu nie chodzi raczej o sympatie czy jej brak. Oceniłam wygląd, to co widzą moje oczy. Może być dobrym człowiekiem, nie zmienia to jednak faktu, że w moich oczach i wg mojego gustu wygląda jak burak :) Za dosadną szczerość przepraszać nie będę, a od lizania dupy i mdlących konplementów są tu inne/inni. Moje oczy Brada Pitta nie widzą.

Lubię Cię za szczerość i poniekąd podbijam buraczka :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż mi jego zdjęcie a powiem Ci czy bym mu chapnął

To może lepiej nie :ziober2:

massacre
massacre: Na tle chłopaka Jaśminy jesteś niczym Vin Diesel, ale na tle Nutiego niczym Harry Potter

to dobrze dla mnie czy nie ? :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Earth
Earth
  17 января 2013
massacre
massacre: Jedni porównują do gorszych, drudzy do lepszych. Wolę to drugie, lepiej motywuje ;)

Oj, bardzo słuszna postawa, jednak tutaj nie ma opcji motywacji, kogo ma to zmotywować? Gościa, który nawet nie wie, że jest wyszydzany na jakimś forumku?:D
marta0859
marta0859
  17 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ładny jest czy nie?

okropny jest.
massacre
massacre
  17 января 2013

@Nuti
Ani dobrze, ani źle dla Ciebie. Po prostu wiesz, że wg pyrki z Wysp jesteś atrakcyjny facet. Tyle.

@Earth
To nie ma go motywować, tylko innych by sie na nim nie wzorowali, jeśli chodzi np. o fryzurę ;D
Wiesz, coś jak zdjęcia publiczne Beckhama - na podstawie jego zdjęć wzoruje sie fryzjer moich panów. A ten ziomek też publicznie występuje, dla mniejszego grona, ale jednak... :zabawa:

Gothiclady
Gothiclady
  18 января 2013

pokazujcie swoje dzisiejsze ałtfity :D

ja mam na sobie tylko czarną koszulkę na ramiączkach, soł to się nie liczy:D

massacre
massacre
  18 января 2013

A majty gdzie?

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  18 января 2013
Gothiclady
Gothiclady: pokazujcie swoje dzisiejsze ałtfity :Dja mam na sobie tylko czarną koszulkę na ramiączkach, soł to się nie liczy:D

no pokaz coś bo ostatnio nic nie postujesz
Gothiclady
Gothiclady
  18 января 2013
massacre
massacre: A majty gdzie?

w łóżku leżę.nie są potrzebne :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no pokaz coś bo ostatnio nic nie postujesz

mogę gołą dupę jak chcesz ;)
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  18 января 2013
Gothiclady
Gothiclady: mogę gołą dupę jak chcesz ;)

to dawaj;p
mieszkanko polski A
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 января 2013
massacre
massacre: Ani dobrze, ani źle dla Ciebie. Po prostu wiesz, że wg pyrki z Wysp jesteś atrakcyjny facet. Tyle.

+ do 1 ego :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.