Panie i Panowie. Chciałabym abyście napisali co sądzicie o ubieraniu pełnych majtek do legginsów różnego rodzaju ( bawełna, al'a skóra itp ) ?
Ja osobiście uważam, że nie wygląda to dobrze.
Nie oceniamy PUPY tej pani tylko ubiór.
lista tematów
Taka moda? strona 2 z 5
nawet jeśli legginsy "kryją w 100" to i tak niezadkładanie do nich coś co zakrywa pupę uważam za obciach.
To tak jakby założyć rajstopy, t-shirt i wyjśc na ulicę
przeraża mnie Kim:
Konto usunięte: Chciałabym abyście napisali co sądzicie o ubieraniu pełnych majtek do legginsów różnego rodzaju ( bawełna, al'a skóra itp ) ?
Ja osobiście uważam, że nie wygląda to dobrze.
Na rower/do biegania/gimnastyki bawełniane legginsy to idealna opcja, nieważne czy pod spodem są stringi, czy "pełne majtki" typu figi czy bokserki. Na inne wyjścia do legginsów tunika zasłaniająca tyłek albo dłuższa bluzka zakrywająca przynajmniej część tyłka.
Powiem jedno - TWÓJ tyłek nie wygląda dobrze w samych legginsach i wyglądać nie będzie niezależnie od tego, jakie majtki byś założyła, więc lekka hipokryzja z Twojej strony.
Konto usunięte: Odsłonięta pupa w leginsach wygląda bardzo sexownie pod warunkiem, że jest zgrabna (nie ważne czy duża czy mała ) no i nie odznaczają się majtki
Konto usunięte: Często spotykane wśród nastolatek, sweet nastolatek. Kiedyś sama się tak ubrałam a teraz nie mogę na to patrzeć. Ohyda.
o tutaj.
lepsza zgrabna dupa w samych legginsach i adidasach niż wielkopowierzchniowa rzyć na kaczych nóżkach w szpilkach :)
Konto usunięte: co sądzicie o ubieraniu pełnych majtek do legginsów różnego rodzaju ( bawełna, al'a skóra itp ) ?
wygląda to okropnie, już bym wolała chodzić bez bielizny pod leginsami -.-

zależy jak się je dopasuje. jeżeli tak jak ta 'lasia' na zdjęciu, to rzeczywiście masakra, ale np leginsy + conversy i jakas fajna luzna koszulka to moim zdaniem wygląda to całkiem spoko - chyba że się myle ;)
Konto usunięte: ja tam nie mam problemu ze Swoją pupą i nogami :) skoro musisz się dowartościować to proszę bardzo.
Nie muszę się dowartościowywać słoneczko. Po prostu piszę, co myślę na ten temat.
Podobno to jest zdrowe tylko do pewnego stopnia.. aczkolwiek nie wiem, nie potwierdzam.
Zazdrość to nieznane mi uczucie, chociaż gdybym miała komuś czegoś zazdrościć, to nie tyłka Twojej psiapsiółce.
No to nie pisz, bo ja nie założyłam tematu o sobie. Poza tym jeżeli będę miała ochotę poczytać coś na Swój temat to poproszę o wypowiedź płeć przeciwną a nie Ciebie laleczko. I skoro krytykujesz już tymi Swoimi wiejskimi tekstami to zastanów się co Ty masz do zaoferowania, oprócz wylewających się cycków, którymi się chwalisz na zdjęciu i żenujących tekstów. Twoja opinia na Mój temat interesuje mnie najmniej i pora żebyś to zrozumiała i darowała sobie te smutne reprymendy.
to tylko luźna dygresja, nie spinaj tych pośladów bo rozstepów dostaniesz
Konto usunięte: Poza tym jeżeli będę miała ochotę poczytać coś na Swój temat to poproszę o wypowiedź płeć przeciwną a nie Ciebie laleczko.
swój - z małej litery
Konto usunięte: Twoja opinia na Mój temat interesuje mnie najmniej i pora żebyś to zrozumiała i darowała sobie te smutne reprymendy.
nic nie szkodzi, odniosłam się tylko poniekąd do twojej wypowiedzi, bo krytykujesz pewne zjawisko a sama popełniasz gorszy fail, gdybyś miała na to wylane to byś ominęła mój komentarz :)