Panie i Panowie. Chciałabym abyście napisali co sądzicie o ubieraniu pełnych majtek do legginsów różnego rodzaju ( bawełna, al'a skóra itp ) ?
Ja osobiście uważam, że nie wygląda to dobrze.
Nie oceniamy PUPY tej pani tylko ubiór.
Taka moda? strona 3 z 5
Jak oficjalnie :)
coz - skomentuje to tak - bez roznicy mi jakie majtki zakladam pod legginsy, poniewaz kiedy nosze leginsy do normalnych ciuchow (w sensie nie do cwiczenia czy spania) to zawsze dbam o to, zeby bluzka ktora zakladam byla na tyle dluga, by zasalaniala mi wiekszosc tylka.
A kiedy cwicze/spie to mam na to wyebane, bo rozchodzi sie o moja wygode, nie ubieram strinow jak mam sie pocic, bez jaj.
podbijam dodajac, ze bardzo szczuple dziewczyny (kobiety) wygladaja fajnie w legginsach. Te z ksztaltami fajnie z kolei wygladaja w getrach do jogi

wskazcie mi palcem faceta, ktoremu to sie nie podoba...

hyhyhy
Nie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Zadajesz pytanie na zasadzie co sądzicie o całowaniu się z kobietą w wąsach.
Ten widok jest dość poniżający i lustrujący.
Możecie nosić leginsy do butów sportowych, szczególnie massacre
Leginsy to straszne paskudztwo, niezależnie, jakie gacie pod nimi się znajdują. Szczególnie, gdy są zakładane zamiast spodni.