lista tematów
okulary dla modnego chlodnego samca alfa
http://www.4eyes.pl/pl/p/Ray-Ban-Clubmaster-RB3016-W0366/56
będą oryginalne czy takie same jak podróby z allegro za 200 zł kupowane u chińczyków za 15 dolarów zza oceanu?
będą oryginalne czy takie same jak podróby z allegro za 200 zł kupowane u chińczyków za 15 dolarów zza oceanu?
nie podobaja mi sie okulary sloneczne Ray Ban
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Miu Miu, Ralph Lauren, Michael Kors ma ljak dla mnie atrakcyjniejszy wybor okularow slonecznych. Ten model Ray Ban mi juz obrzydl, ile mozna?
w Anglii nie wiem, w Londynie to co zalozysz jest trendy i modne. Londyn podobnie jak Nowy Jork narzuca trendy reszcie swiata

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
te okulary to klasyka gatunku, zawsze były, są i będą modne i w dobrym guście. (zakładając, że osoba nosząca je ma dobry gust.)
tak samo jak aviatory, kocie np. od prady, muchy miu miu czy d&g i tak można jeszcze trochę wymieniać.