No wlasnie , Sylwester juz tuz tuz, tak wiec mam pare pytan :D :
Jak poprawic cere przed impreza ?
Koloryt, wyglad, ? Moja jest szara, bura, pozbawona blasku, jak jej to przywrocic ?
Ide na domowke, mam zamiar zalozyc dzinsy , ale nie wiem jakiej bluzki szukac ?
Czy wypada tak isc na Sylwestra w domu ?
Jaka bizuteria ?
Jaka fryzura ?
Pozdrawiam, Gosia.
lista tematów
Sylwester strona 2 z 2
Jeansy, na sylwestra? Ja też idę na domówkę, ale zakładam leginsy i tunikę w panterkę. :-)
Konto usunięte: Jak poprawic cere przed impreza ?
Koloryt, wyglad, ? Moja jest szara, bura, pozbawona blasku, jak jej to przywrocic ?
Najlepiej maseczkę odświeżającą, poprawiającą koloryt. Są fajne maseczki tzw 'bankietowe', napinają skórę, wygładzają.
Jak robiłam kurs na makiijaż to kupiłam korektor na którym uczylismy się robić makijaz, glownie mielismy z tej firmy podklady i korektory, w takim słoiczku plastikowym, żele do tipsów często w takich są. Jansen perfect blend na nim pisze, jest świetny, przykrywa dosłowanie wszystko, dobrany w dobrym kolorze jest niewidoczny. Ja bardzo chwalę.

Jaka bizuteria ?
Jaka fryzura ?
pewnie peeling, zero wyciskania, krem odżywczy a jak masz więcej czasu to polecałabym przez kilka dni intensywnie wodę pić. Kostki lodu kładzione wokół oczu zlikwidują lub zmiejszą sińce. Maseczka z brzoskwini banana lub winogrona na dekolt i twarz jest dobra bo odżywia i poprawia koloryt.
Ja na przykład idę na domówkę i nie mam problemu z tym, że idę w jeansach i bluzce. Oczywiście nie zakładam do nich zwykłego t-shirtu tylko coś wygodnego ale i "eleganckiego".
Jaka bizuteria ?
Jaka fryzura ?
O cere dba się cały rok, nie 3 dni.
co do sylwestra. Chodziłam wczoraj 4h po mieście, zajrzałam do każdego sklepu i co? TANDETA! Wszędzie cekiny, satyna, jakieś doszywane cyrkonie.
Czy to zbyt wiele, prosić o coś dopasowanego i nieświecącego?
jutro mam ostatnią szansę na upolowanie czegoś ale normalnie krew mnie zalewa
Nie palić :D
Konto usunięte: Ide na domowke, mam zamiar zalozyc dzinsy , ale nie wiem jakiej bluzki szukac ?
Pewnie, że wypada.