siema siema
kolejny nudny temat na sylwestra i pytanie w nim
pierwszy raz jestem organizatorem sylwestra na domówce , czy jako gospodarz muszę wyróżniać się strojem , może jakaś czapka kierownika
czy zapraszanie nieletnich sąsiadek na sylwestra jest karalne prawnie ?
pytanie z innej beczki jak radzicie sobie z solą na butach ?
pozdrawiam i zbawiam :)
lista tematów
kolejny bezsens o sylwestrze :D strona 1 z 3
jak zobaczę ją na butach to wchodzę w zaspę i mam znowu czyściutkie

oczywiście,ze tak wiec zaproś mnie

i wystające stringi ze spodni,rozpięta koszula ukazująca gołą,owłosioną klatkę i czarne,grube skarpety

Flo: pryskam codziennie buty impregnatem, chodzę tak, że śnieg mi się nie wala po butach i nigdy nie widziałam, żeby mi wyszła sól
właśnie jaki to impregnat :(
u was nie ma śniegu :(
ale jak wyschną w domu to sól wyjdzie przecież

nie chciałaś przyjść :(
Konto usunięte: i wystające stringi ze spodni,rozpięta koszula ukazująca gołą,owłosioną klatkę i czarne,grube skarpety
sexy mrrrr
Jeśli są skórzane to wystarczy, ze je dobrze wysuszysz na grzejniku,
a potem zapastujesz i problemu nie powinieneś mieć.
U nas też niby jest wielkie zbieranie się na zaprzestanie tego, bo roślinom szkodzi.
Ale jakoś ciągle to niezawodny środek u mnie w mieście.
Konto usunięte: U nas też niby jest wielkie zbieranie się na zaprzestanie tego, bo roślinom szkodzi.
Ale jakoś ciągle to niezawodny środek u mnie w mieście.
u mnie w ogole nie sa przygotowani na snieg, jak spad tydzien przed swietami to tak lezal az do p[rzedwczoraj, kiedy sie stopil, bo padal deszcz...
w sumie jedynie co to sypali troche na drogi, ale chodniki to w dupie maja - jakos z tydzien temu nigdzie nie mozna bylo soi kupic, bo ludzie na wlasna reke wykupywali i sypali naokolo domow... co nie zmienia faktu, ze na chodnikach nie bylo nic.
w tym roku spadl!
nie musisz, ale fajnie bys wygladal :)
moze byc
nie, o ile bedziesz posiadal pisemne zgody rodzicow nieletnich sasiadek na uczestnictwo w imprezie i wezmiesz na siebie odpowiedzialnosc za pilnowanie by nie spozywaly alkoholu.
mam takie cos w sprayu, dostalam w obuwniczym jak kupowalam kozaki. dziala :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail