siema siema
kolejny nudny temat na sylwestra i pytanie w nim
pierwszy raz jestem organizatorem sylwestra na domówce , czy jako gospodarz muszę wyróżniać się strojem , może jakaś czapka kierownika
czy zapraszanie nieletnich sąsiadek na sylwestra jest karalne prawnie ?
pytanie z innej beczki jak radzicie sobie z solą na butach ?
pozdrawiam i zbawiam :)
lista tematów
kolejny bezsens o sylwestrze :D strona 3 z 3
Konto usunięte: ierwszy raz jestem organizatorem sylwestra na domówce , czy jako gospodarz muszę wyróżniać się strojem , może jakaś czapka kierownika
czy zapraszanie nieletnich sąsiadek na sylwestra jest karalne prawnie ?
Domówek się nie robi, na domówki się chodzi.
Wspomnisz moje słowa dzień po!
jestem za strojem kelnera (tylko mucha, mankiety).
Jeśli nie będą pić alkoholu to nie ;)
od razu po przyjściu do domu spłukuję sól, śnieg i błoto z butów, wycieram lekko, czekam aż będą zupełnie suche i pastuję porządnie dobrą pastą.
nie, dopóki się nie spiją. Jak wrócą pijane do domu, to mamusie mogą Ci narobić kłopotów, jako że nieletnich rozpijasz :D
domówek nie robimy tylko na nie chodzimy, wiem coś o tym, bo 2 lata organizowałam całkiem [40 + osób] sylwestry.
a co do stroju to jak nie musisz, chyba, że będą osoby, które nie będą znały organizatora.
a co do stroju to jak nie musisz, chyba, że będą osoby, które nie będą znały organizatora.
mam normalnych znajomych , po drugie wszystko razem robimy łącznie ze sprzątaniem z twoim podejściem nie byłoby domówek bo każdy by wolał przyjść na krzywy ryj

Szczurzyca: nie, dopóki się nie spiją. Jak wrócą pijane do domu, to mamusie mogą Ci narobić kłopotów, jako że nieletnich rozpijasz :D
ale tam trochę mogą a po drugie wrócą dopiero w niedziele :D
kolejne krzywe podejście , robiliśmy już niejedną i zawsze ok było po drugie ten dom gdzie robimy domówkę nikt w nim nie mieszka od paru lat :D
To nie powinno być wielkiego problemu :D
Ale pilnuj, by było to trochę, pijane dzieciaki są nieobliczalne

Chodzić na krzywy ryj to każdy lubi

Jak ma się normalnych znajomych, a nie bandę małp, co po jednym piwie zdemolują chatę, będą rzygać z balkonów i sra..ć na klatce schodowej, to można spokojnie, bezproblemowo zorganizować nawet sporą imprezę.
jeżeli mają ukończone 15, to nie ma problemu.
chyba nie.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
nie chodzę po śniegu :P Chodzę po odśnieżonych chodnikach:D Do tego pasta na butach

Tak jeśli policja zrobi wam nalot, a te młode będą pić i uprawiać seks z pełnoletnimi