lista tematów
ujędrnienie twarzy strona 3 z 12

ale ja bym kupila, bo jeszcze na Sorayi sie nie zawiodlam i wiem, ze nie bylyby to pieniadze wyrzucone w bloto :)
znalazlam opinie, niezbyt pochlebne, ale uwazam, ze glupie laski to pisaly - bo jeszcze nie wynaleziono produktu, ktory usywalby cellulitis i mocno ujedrnial

Konto usunięte: Stosowałam produkt w 2008r , nie działa . Nie ujędrnia a co dopiero mowić o likwidacji cellulitu czy zmniejszeniu rozstepów . Niby ma w składzie kofeine , guarane itd , ale może jest tego tak mało , że nie ma efektów . Chyba lepiej się smarować zwykłym balsamem nawilżającym . Na plus konsystencja , zapach , cena , ilość . U mnie było zero poprawy więc nie wrócę do niego na pewno.
Konto usunięte: Pierwszy raz kupiłam go w rossmanie ze względu na korzystną cenę. Bardzo gorąco go polecam.
Również kolor różowy opakowania.
Świetnie się rozprowadza, bardzo szybko wchłania, skóra robi się momentalnie gładka.
Po około tygodniu stosowania, pośladki ujędrnione, celulit na udach widocznie się zmniejszył.
A do tego piękny zapach!
sprobuj, najlepiej jak Ty sama sobie wyrobisz zdanie :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: no wlasnie, a wiesz... nigdy nie wiadomo, kto pisze te komentarze... moze jakies dupska dwustukilowe, to wiesz... nic dziwnego, ze nic nie pomaga ;)
hahahah . tak też być może ;D ja to się cieszę ze tendencje do tycia mam tylko wwakacje ;D . bo fortunę bym wydawała na te kremiki i balsamiki :D
o nie nie nie
golfow nie lubie, nie lubie nic co przylega do szyji

a swetrow takich z reniferem tez nie nosze

bardziej cardigany
Konto usunięte: ja w ostatnie wakacje 8 km.przytyłam . a w poprzednie 13 na plus. wiem wiem, ladne wyniki ;DD
duzo! mialas niedowage przed tyciem czy nadwage po tyciu?
ja w 2008 przytylam jakies 30 kilo i wazylam kolo 100
a w 2009 zrzucilam 20

very sexy jest
no nie dowagę . za pierwszym razem w ciagu 2 miesiecy stracilam 15 kg. a za drugim 5 . ale się cieszę . bo w 1 liceum nosilam 24/34 rozmiar spodni. teraz mam 36-38.
no co Ty ? ;o jak to zrobilas ?
nie źle ....
Konto usunięte: no ale myśłalam ze tak o sobie a tu ciaza ... faktycznie się nie liczy ;p a ile i w ile stracilas na wadze ? :D
no przed ciaza bylo tak ze schudlam i wazylam 54 kilo, w ciazy przytylam dokladnie 18.5 kilo, do 72.5 kg, a teraz waze 50.5 kg (tzn jak sie waze to jest jakos 48,5, ale to tylko dlatego, ze ostatnio sie przeziebilam na swieta i nie bylam w stanie praktycznie nic jesc przez jakis tydzien, ale teraz juz mode, wiec szybko mi wroci do tych 50sieciu kilo).
:D