Co Wy na to??? - http://urodaizdrowie.pl/marta-szulawiak-w-jury
Marta z Top Model w jury konkursu „Jak zostać modelką?” strona 2 z 7
ja nie pisałam o filmach XXX tylko o planie sesji zdjęciowej ;-) co to w sumie za roznica przed kim się rozbierasz? Bo dla mnie zadna.
a gdzie sa krecone filmy XXX?

warunki krecenia filmow xxx sa takie same jak przy sesjach zdjeciowych, operatorzy, kamerzysci, fotografowie, swiatlo, wszyscy trzezwi...
rozumiesz teraz o czym pisalam, czy dla ciebie dalej to wszystko jedno?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jeżeli ona jest brzydka to nie wspomnę nic o Tobie.
A skoro ma byc w tych jury to pewnie nie bez powodu. Doświadczenia oczywiście nie ma, ale skoro ją wzięli to chyba jakieś predyspozycje do tego ma. Zresztą co ma to wszystko do jej pracy? W końcu jakoś utrzymac się musiała.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Widziałam dwa odcinki "Tap Madl", w tym finał, więc za dużo o niej powiedzieć nie mogę
Co do urody to brzydka nie jest, ale ma za wielkie cycki na typową modelkę i twarz w sumie też wydaje mi się "niemodelingowa". Przylansuje się dziewczyna i zarobi, ale pewnie i tak wszyscy zapamiętają ją jako striptizerkę i będą jej to wypominać do usranej śmierci :)