madziapominska
madziapominska
  31 декабря 2010 (pierwszy post)

Co Wy na to??? - http://urodaizdrowie.pl/marta-szulawiak-w-jury

animka
animka
  31 декабря 2010

Ale gdzie napisałam , że jej nie lubię? ogarnij.
śmieję sie tylko, że swoją opinię "czy jest dobra, czy nie", opierasz na podstawie postów z pudelka :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: To że jej nie lubisz, nie znaczy, że tak nie jest. Skoro podobno jest taka 'marna' to dlaczego rozpoczyna pokazy zagraniczne znanych projektantow? Chyba to o czyms swiadczy, ze idzie po wybiegu jako pierwsza.

nie napisałam , że jej nie lubię ani że jest marna :) trochę dystansu :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ciśnie mi się na usta słowo 'kretynko' ale uznajmy, że tego nie napisałam.
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: powinni dać Ci upomnienie za ciągłe postowanie .w sensie ze Twoje posty są jeden pod drugim...

tutaj nie ma czegos takiego jak ''upomnienie'', a jako ze nie ma edycji postow to moze nabijac nawet 100 pod rzad, jesli maja sens i sa na temat.
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A co ona ma powiedziec? Moim zdaniem nie jest taka brzydka

to jest efekt kilku pokoleni ruchania sie tylko w rodzinie, zdeformonane i kij wie jeszcze cos.
animka
animka
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jest zła. Na liście vogue jest przed Heidi Klum, Claudią Schiffer itd. W pierwszej 50.

bodajże w tym roku ma miejsce 2 ale pewna nie jestem. ogólnie wydaje mi się w porządku, nie śledzę jej kariery, ale podobało mi się w 2 wywiadach jej zachowanie. bardzo pracowita dziewczyna
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 декабря 2010
animka
animka: Ale gdzie napisałam , że jej nie lubię? ogarnij. śmieję sie tylko, że swoją opinię "czy jest dobra, czy nie", opierasz na podstawie postów z pudelka

Napisałam, że NAWET PUDELEK (który raczej wszystkich krytykuje) ma o niej dobre zdanie, o czyms to swiadczy ;-) i nie rozumiem skad wysnułaś teorię, że opieram się na podstawie postów z pudelka. Pisałam wcześniej że czytałam o niej artykuły, więc mogę ocenić, czy jest szanowana czy nie
QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj nie ma czegos takiego jak ''upomnienie'', a jako ze nie ma edycji postow to moze nabijac nawet 100 pod rzad, jesli maja sens i sa na temat.

ale z tego co pamietam ja kiedyś dostalam bana :D . ale ok. nie kłócę się ...
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 декабря 2010
animka
animka: bodajże w tym roku ma miejsce 2 ale pewna nie jestem. ogólnie wydaje mi się w porządku, nie śledzę jej kariery, ale podobało mi się w 2 wywiadach jej zachowanie. bardzo pracowita dziewczyna

To precyzuj swoje wypowiedzi, bo uznałam, że śmiejesz się z tego, że napisałam iż Ania Rubik jest szanowaną polską modelką. ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: to jest efekt kilku pokoleni ruchania sie tylko w rodzinie, zdeformonane i kij wie jeszcze cos.

Nie wiem czyje to zdjęcie, znalazłam w wyszukiwarce dla przykładu, ale Marta przy niej to błyszczy ;-)
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ale z tego co pamietam ja kiedyś dostalam bana :D . ale ok. nie kłócę się ...

wiesz, moze z czyms przegielas, moze ban byl niesluszny...
nie powiem ci, bo nie ja tu rzadze :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czyje to zdjęcie, znalazłam w wyszukiwarce dla przykładu, ale Marta przy niej to błyszczy ;-)

jakby ja zrobili tak jak marte to by byly bardzo do siebie podobne.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ale z tego co pamietam ja kiedyś dostalam bana :D . ale ok. nie kłócę się ...

Poza tym nie widzę nic złego w napisaniu kilku postów pod rząd, nie wiem kto to wymyślił :jezyk2:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby ja zrobili tak jak marte to by byly bardzo do siebie podobne.

wątpie :and:
animka
animka
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: NAWET PUDELEK (który raczej wszystkich krytykuje) ma o niej dobre zdanie, o czyms to swiadczy ;-

właśnie chciała podkreślić, że dla mnie to o niczym nie świadczy, bo PUDELEK nie jest dla mnie wiarygodnym źródłem informacji, rozumiesz??? :)) tylko tyle , zdziwiło mnie, że ktoś go śledzi :)
udanego Sylwestra życzę i dystansu w nowym roku :))
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wątpie

a ja nie.
animka
animka
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: To precyzuj swoje wypowiedzi, bo uznałam, że śmiejesz się z tego, że napisałam iż Ania Rubik jest szanowaną polską modelką. ;]

to że Ty tak rozumiesz, nie znaczy, że tak jest, przyjmij do wiadomości i się na drugi raz nie bulwersuj- forum to tylko forum , nic więcej :) nikt nie chciał Cię urazić, a jeśli poczułaś się kiedykolwiek urażona przeze mnie to przepraszam.
QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  31 декабря 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czyje to zdjęcie, znalazłam w wyszukiwarce dla przykładu, ale Marta przy niej to błyszczy ;-)

taa ... wyslać ją do dobrego dermatologa . potem zrobic jej pelny makijaz i sensna fryzure i też nie bedzie najgorsza ... w kazdego da sie wydobyc piekno... nie przesadzajmy.

Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, moze z czyms przegielas, moze ban byl niesluszny...

nie prawda ;DD

Konto usunięte
Konto usunięte: nie ja tu rzadze :P

chciałabyś :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.