Co Wy na to??? - http://urodaizdrowie.pl/marta-szulawiak-w-jury
lista tematów
Marta z Top Model w jury konkursu „Jak zostać modelką?” strona 5 z 7
Ale gdzie napisałam , że jej nie lubię? ogarnij.
śmieję sie tylko, że swoją opinię "czy jest dobra, czy nie", opierasz na podstawie postów z pudelka
Konto usunięte: To że jej nie lubisz, nie znaczy, że tak nie jest. Skoro podobno jest taka 'marna' to dlaczego rozpoczyna pokazy zagraniczne znanych projektantow? Chyba to o czyms swiadczy, ze idzie po wybiegu jako pierwsza.
nie napisałam , że jej nie lubię ani że jest marna :) trochę dystansu :)
animka: Ale gdzie napisałam , że jej nie lubię? ogarnij.
śmieję sie tylko, że swoją opinię "czy jest dobra, czy nie", opierasz na podstawie postów z pudelka
Napisałam, że NAWET PUDELEK (który raczej wszystkich krytykuje) ma o niej dobre zdanie, o czyms to swiadczy ;-) i nie rozumiem skad wysnułaś teorię, że opieram się na podstawie postów z pudelka. Pisałam wcześniej że czytałam o niej artykuły, więc mogę ocenić, czy jest szanowana czy nie
animka: bodajże w tym roku ma miejsce 2 ale pewna nie jestem. ogólnie wydaje mi się w porządku, nie śledzę jej kariery, ale podobało mi się w 2 wywiadach jej zachowanie. bardzo pracowita dziewczyna
To precyzuj swoje wypowiedzi, bo uznałam, że śmiejesz się z tego, że napisałam iż Ania Rubik jest szanowaną polską modelką. ;]
Konto usunięte: to jest efekt kilku pokoleni ruchania sie tylko w rodzinie, zdeformonane i kij wie jeszcze cos.

Nie wiem czyje to zdjęcie, znalazłam w wyszukiwarce dla przykładu, ale Marta przy niej to błyszczy ;-)
Konto usunięte: NAWET PUDELEK (który raczej wszystkich krytykuje) ma o niej dobre zdanie, o czyms to swiadczy ;-
właśnie chciała podkreślić, że dla mnie to o niczym nie świadczy, bo PUDELEK nie jest dla mnie wiarygodnym źródłem informacji, rozumiesz??? :)) tylko tyle , zdziwiło mnie, że ktoś go śledzi :)
udanego Sylwestra życzę i dystansu w nowym roku :))
Konto usunięte: To precyzuj swoje wypowiedzi, bo uznałam, że śmiejesz się z tego, że napisałam iż Ania Rubik jest szanowaną polską modelką. ;]
to że Ty tak rozumiesz, nie znaczy, że tak jest, przyjmij do wiadomości i się na drugi raz nie bulwersuj- forum to tylko forum , nic więcej :) nikt nie chciał Cię urazić, a jeśli poczułaś się kiedykolwiek urażona przeze mnie to przepraszam.
Konto usunięte: Nie wiem czyje to zdjęcie, znalazłam w wyszukiwarce dla przykładu, ale Marta przy niej to błyszczy ;-)
taa ... wyslać ją do dobrego dermatologa . potem zrobic jej pelny makijaz i sensna fryzure i też nie bedzie najgorsza ... w kazdego da sie wydobyc piekno... nie przesadzajmy.
nie prawda ;DD
chciałabyś