1.Szukam balsamu/olejku do ciała, który ma długotrwały i dość intensywny zapach. Jakie firmy polecacie?
2.Mam strasznie suche pięty. Co prawda nie pękają, ale skóra jest nierówna i strasznie twarda. Coś na zmiękczenie tego??
3.Jak poradzić sobie z wrastającymi włoskami po użyciu depilatora? Lub jak temu zapobiec na przyszłość?
lista tematów
balsam/olejek, pięty, depilator
Konto usunięte: Szukam balsamu/olejku do ciała, który ma długotrwały i dość intensywny zapach. Jakie firmy polecacie?
Balsamy z Farmony. Jest dużo opcji zapachowych do wyboru i pachną naprawdę bardzo długo!
Peelingi i codzienne wcieranie kremu z
;)
Konto usunięte: 2.Mam strasznie suche pięty. Co prawda nie pękają, ale skóra jest nierówna i strasznie twarda. Coś na zmiękczenie tego??
codzienny peeling stóp, co 3-4 dni przejedź pięty dodatkowo pumeksem lub tarką, potem
krem, jak już dziewczyny wspominały, Neutrogena :)
Konto usunięte: Jak poradzić sobie z wrastającymi włoskami po użyciu depilatora? Lub jak temu zapobiec na przyszłość?
Peelinguj nogi, używaj kremu przeciw wrastaniu .
Konto usunięte: 1.Szukam balsamu/olejku do ciała, który ma długotrwały i dość intensywny zapach. Jakie firmy polecacie?
Dior Addict 2 ;-) zapach długo utrzymuje się na skórze, ale zawiera drobinki brokatu.

Konto usunięte: 3.Jak poradzić sobie z wrastającymi włoskami po użyciu depilatora? Lub jak temu zapobiec na przyszłość?
Musiałabyś przestać używa depilatora. Po każdym wyrwaniu włosa z cebulką odrasta ona słabsza, co powoduje, że nie ma siły przebicia przez skórę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: 1.Szukam balsamu/olejku do ciała, który ma długotrwały i dość intensywny zapach. Jakie firmy polecacie?
2.Mam strasznie suche pięty. Co prawda nie pękają, ale skóra jest nierówna i strasznie twarda. Coś na zmiękczenie tego??
3.Jak poradzić sobie z wrastającymi włoskami po użyciu depilatora? Lub jak temu zapobiec na przyszłość?
1.Galaretka do ciala z Avonu długo pachnie! Ja używam żebyładnie ciało pachniałpo mgiełek
2. Ja mam krem z apteki z kwasem mlekowym, cekoderm się nazywa lub podobnie.. Nie chce mi się wstać do łazienki.