Sukienki Wam pokazywac nie będę .
Jest bez ramiączek i w sumie to aby mi piersi zakrywa, a na dekolcie ma koronkę, która nie jest widoczna na pierwszy rzut oka, ale czegoś jej dodaje.
Dlatego też wszystkiego rodzaju wisiorki na szyję odpadają. Mam długie włosy i pomyślałam o jakiejś fryzurze zebranej na bok i w jedno ucho długi kolczyk, który leżałby jeszcze na ramieniu.
Q: Widziałyście jakieś fajne fryzury w stylu jaki opisałam? Nie chcę żeby było to coś ekstrawaganckiego tylko raczej skromnego ;-).
Q: Odżywka przeciw rozdwajaniu się paznokci, a zarazem przyspieszająca ich wzrost?
lista tematów
Nie wiem co strona 1 z 5
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...

niestety widać tylko przód.

Jeden bok można zaczesać gładko, a resztę misternie poukładać podpiąć klamrą jak na zdjęciu i puścić bokiem ;-) zastanawiam się nad taką ślubną
Niestety mi się nie podoba :D.
Konto usunięte: Jeden bok można zaczesać gładko, a resztę misternie poukładać podpiąć klamrą jak na zdjęciu i puścić bokiem ;-) zastanawiam się nad taką ślubną
O tym właśnie myślałam, lecz moje włosy nie są zbyt podatne na różne fryzury, dlatego też nie widac byłoby żadnego efektu :)
Swoją?

+ muszę miec grzywkę ;-D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Konto usunięte: W prostocie siła. Nie zawsze chodzi o to, żeby mieć na głowie barokowy misz masz, nawet jeśli mamy na myśli fryzurę wieczorową :)
Oh, jakby było fajnie gdyby tak myśleli mistrzowie fryzjerstwa wyznaczający trendy no i egzaminatorowie egzaminu zawodowego ;-)
Fryzura wieczorowa ma być fryzurą wieczorową, ekstrawagancką, elegancką, dobrze wypracowaną, dodającą blasku, zmysłowości lub drapieżności, z dużym tapirem (dodaje objętości i wytrzymałości konstrukcji), a nie zwykłym upięciem :-) nie ma być prosta, fryzury proste to fryzury dziennie, użytkowe ;-)