bry wieczór :)
w końcu ustrzeliłam idealną sukienkę i zastanawiam się nad dodatkami do niej:
zastanawiam się zwłaszcza nad butami i torebką.
buty wypatrzyłam takie:
ale nie wiem, czy taka ilość falbanek nie byłaby przesadą.. lepiej założyć zwykłe peep toe w beżowym/czarnym kolorze?
na torebkę nie mam żadnych pomysłów.
mogę liczyć na pomoc?
miłego wieczoru/nocy!
:)
sukienka + buty
Przesada. W ogóle jak dla mnie takie imitacje kozaków z odkrytymi palcami sa okropne, raz ze ohydne, dwa bez sensu. Będziesz teraz łazić z odkrytymi palcami? Bo w rajstopach to juz w ogóle... Taki sam bezsens jak sandały z gorą jak od zimowych butów...
Ja bym założyła takie jak ma ona: http://www.photoblog.pl/zenibyfajnie/72090887
JW.
Poza tym wyglądają mega ciężko i nie pasują do sukienki.
ja mama wrażenie, że będzie to wyglądało trochę.. mdło ?
poza tym, nie mam pojęcia co do torebki przy takich butach ?

wizualnie wygląda w miare ok.
Kwestia tego czy jest dobrze dopasowana,bo głównie o to chodzi,a nie o samą kolorystyke,przeszycia.
Obuwie polecam w kolorystyce kontrastowej np. fajna szarość ze skory nubukowej.
Jeśli chodzi o dodatki to polecam torebke w podobnej szarości ktora bedzie sluzyc nie tylko na wybrana okazja.Coś w desen torebki duetu PB
Bizuterie polecam jakąś czarna w kolorze czarnym.
torebka w kolorze czerwonego wina?
jesli zdecydujesz sie na buty w tym samym kolorze co sukienka, to torebka i dodatki powinny byc w kontrastowym kolorze, bys nie wygladala mdlo.
nie widze sukienki na tobie, ale wydaje mi sie ze fajnie wyglada :)
moze byc.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Te buty zdecydowanie nie pasują do sukienki i bynajmniej nie chodzi o kolorystykę. Są zbyt masywne, wyglądają na ciężkie buciory, które nijak mają się do sukienki.
Buty polecam w kolorze sukienki. Coś w stulu tych, które pokazała Darunia. Jeśli chodzi o torebkę - zważając na to, że sukienka ma falbanki i marszczenia - postaw na minimalizm, zwykła kopertówka będzie idealna.
Dodatki w szarościach, czerni.
małe sprostowanie: sukienka na wcześniejszym zdjęciu może wyglądać jakby skłądała się z samych malutkich falbanek, ale w rzeczywistości wygląda mniej więcej tak:
właśnie co do dodatków, to właśnie u Kelly mi czegoś brakuje :(
a co do szarości, dostałam na gwiazdkę szaro-białą torebkę, jej większość pokrywa jednak białe futerko i nie wiem, czy nie gryzło by się to za bardzo ze słodko-falbaniastą sukienką?
Mimo wszystko te buty raczej nie pasują.
Są za ciężkie, zbyt masywne.
Kojarzą mi się tak samo jak założenie glanów do sukienki na lato.
Lepiej wyglądać skromnie niż jak choinka ;)
Jest tyle innych butów w podobnej kolorystyce. No cokolwiek. Na pewno coś znajdziesz.
Ewentualnie jak chcesz jakoś skontrastować lub urozmaicić strój, poszukaj czegoś w tym stylu może

http://allegro.pl/czarne-szpilki-czolenka-cieliste-czerwona-p-37-i1373545263.html
I wtedy czarne dodatki.