Chce sobie kupic balsam drenujący ale nie wiem co oznacza ze jest on drenujący...
Nadają się takie kosmetyki dla młodej skóry 19 lat
lista tematów
drenujacy strona 1 z 3
Konto usunięte: Chce sobie kupic balsam drenujący ale nie wiem co oznacza ze jest on drenujący...
Nadają się takie kosmetyki dla młodej skóry 19 lat
Drenujący? Kojarzy mi się z drenażem limfatycznym. Ma on za zadanie usuwać obrzęki np nóg. Czyli pewnie będzie mieć jakieś takie właściwości zmniejszające opuchliznę np łydek, będzie poprawiał krążenie i takie tam.
uzywalam przypadkowo serum drenujace z Ziaji - w czarnym opakowaniu - faktycznie napina skore 
a co do wieku, to nie wiem czy powinnas czy nie

a co do wieku, to nie wiem czy powinnas czy nie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
o masz fote:
cellulitu to raczej nie usunie, bo nie slyszalam jeszcze o zadnym skutecznym specyfiku - ale na pewno napina skore :)

cellulitu to raczej nie usunie, bo nie slyszalam jeszcze o zadnym skutecznym specyfiku - ale na pewno napina skore :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
drenaż odprowadza różne płynne substancje z danego miejsca, a w tym wypadku zbity tłuszcz który niby powoduje cellulit.
swoją drogą to co napisała flo jest logiczne, ale oks.
swoją drogą to co napisała flo jest logiczne, ale oks.
logiczne ale troche takie chamskie :-) jak ja napisałam, że fryzura wieczorowa nie ma być prosta tylko ...,...,... (określenia elegancja itp) to mi odpisała że lepiej mieć prostą fryzurę niż poskręcane gówno na głowie. ;-) trochę dyplomacji by się przydało..
no to dla tych co nie rozumieją to chce sobie zamówić zestaw takich dwóch balsamów wyszczuplających i na jednym było napisane ze jest dodatkowo drenujący. Za bardzo nie wiem co daje taki balsam wiec się pytam.
Nie wiem czy tutaj trzeba dokładnie opisać po co komus coś i w ogolę aby odpowiedzi były na temat a nie jakieś docinki...
Ty se kup :)
........
http://znam.to/recenzje/1348/Ziaja-Rebuild---Serum-Drenujace
google nie boli. czy serum czy balsam - działanie to samo (drenaż)

Cała prawda:/