hej hej ;)
chyba dawno nie było tematu z serii TYP URODY. więc dziś porozmawiajmy o urodzie gwiazd i gwiazdek z filmów Bollywoodzkich.
Panie.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Panowie.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Podoba wam się ten typ urody ?
co na tak ? a co na nie ?
Pytanie bonus.
Jaka góra do tego rodzaju spodni ?
tylko szpilki czy płaski też będzie ok ?
Pozdrawiam ;)
lista tematów
bollywood strona 4 z 6
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: wiem bo chodze na depilacje nog, ja biore tylko do kolan, a one w wiekszosci przypadkow wszystko
kiedys na zajeciach z Muzulmanka w tolalecie gadam, ona przytyka papier toaletowy do buzi. widze krew. Pytam sie: skaleczylas sie? Ona: Nie. dzisiaj zacielam sie przy goleniu...
Jeszcze jakies info? Jem teraz lunch, wiec nie chce mi sie rozpisywac
ahaaaaaaaaa . w takim razie nie mam wiecej pytań ;DD
nooo... urodą nie grzeszy ;p
tutaj one stosuja threading nicmi - wiem ze do brwi, ale czy do wasow? hmm nie mam pojecia

na dole z lewej stoi, ma podkrecone wlosy
a jakie dupy wyrywa

2 tygodnie temu mial Francuzke, teraz jakas Marokanke... laski jak z okladem magazynow !
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
na pewno

nie wiem, nigdy nie widzialam, u mnie to na kazdym rogu jest
Konto usunięte: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs498.ash1/27171_1368858148984_1457621965_2939562_7830483_n.jpg
śliczne dziewczyny....
pewnie mialyby wziecie w Polsce na imprezie :D