hej hej ;)
chyba dawno nie było tematu z serii TYP URODY. więc dziś porozmawiajmy o urodzie gwiazd i gwiazdek z filmów Bollywoodzkich.
Panie.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Panowie.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Podoba wam się ten typ urody ?
co na tak ? a co na nie ?
Pytanie bonus.
Jaka góra do tego rodzaju spodni ?
tylko szpilki czy płaski też będzie ok ?
Pozdrawiam ;)
lista tematów
bollywood strona 5 z 6
czyli u mnie na dzielni

sa, przeciez napisalam, ze tyja okrutnie i szybko po 30-tce :D
ale tak jak w PL mysle, ze jednak nie maja takiego problemu z otyloscia jak np. Amerykanie :)

wooo matko, sorry, ze nie do tematu, ale znalazlam mega grubego kota

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: ale dobra, jak widze ta krytyke tutaj to zaczelam sobie myslec, ze nie moze byc z nimi az tak zle jak pisze Agoosia Paulina czy kto tam jeszcze...
dlatego wrzuce foty moich kolezanek ktore wg mnie sa atrakcyjne :)
widze 2 ladne.
pokazalabym jakie ze mna chodzily na 6th form, ale niestety stracilam wszystkie zdjecia sprzed lipca 2008 (poza paroma sztukami zapisanymi na fonie czy emailu) i jakbys zobaczyla to naprawde

ale jak mowie, byc moze po prostu akurat ja tak trafiam

byc moze
w kazdej nacji sa ladne i brzydkie
poza tym juz powtorze sie pewnie z trylion razy, kwestia gustu - dla mnie np. te typowe slowianskie Polki sa brzydkie

na tym na przyklad tylko biala Lucy jest brzydka :D

nie zartuj ze taki istnieje naprawde

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail