Jaki suplement diety na piękną skórę, włosy i paznokcie jest najlepszy? Temat jest o suplementach diety tak, wiec nie odpowiadać, że lepsza jest zróżnicowana dieta odpowiedzi na temat suplementów proszę ;)
FIGI PUSH - UP efekt brazylijski
takie jak tutaj
miala któras z was?
lista tematów
Suplementy diety
Ja kiedyś brałam SkrzypoVite - bez efektów, Onozis - polepszył stan włosów ale czy paznokci?

Podobno picie pokrzywy wzmacnia włosy. Ja piję już parę dni, nawet da się przyzwyczaić do smaku 'trocin' ;P

To nic innego jak wypchanie sobie majtek poduszką powiększającą.. To nie jest żaden PUSH-UP tylko jakby sztuczny pośladek.. Tak jak jest roznica miedzy wypchaniem stanika skarpetką a noszenie stanika PUSH-UP tak tutaj jest roznica miedzy majtkami opinającymi i modelującymi a tym sztucznym czymś... W zyciu bym tego nie ubrała nawet, gdybym miała wklęsły tyłek...
skrzypovita - nie oczekuj jednak cudow, jesli masz w nosie zdrowy tryb zycia
nie, nie potrzebuje na szczescie wypychaczy w zadnym miejscu na ciele
Konto usunięte: Jaki suplement diety na piękną skórę, włosy i paznokcie jest najlepszy? Temat jest o suplementach diety tak, wiec nie odpowiadać, że lepsza jest zróżnicowana dieta odpowiedzi na temat suplementów proszę ;)
Tylko i wylącznie suplement cynku. Do tego możesz co drugi dzień napić się herbaty ze skrzypu polnego.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek