Jesteś w sklepie przeglądasz się w przymierzalni, czy tez w lustrach na sklepie wydaj ci się, że wyglądasz tragicznie. Masz z tego powodu później doła? Chcesz jak najszybciej uciec z tego sklepu? Czy takie sytuacje w ogóle nie mają miejsca, akceptujesz siebie taką jaką jesteś zawsze!?
Gdy się szykujesz na jakiejś wyjście w świetle w swojej łazience wyglądasz doskonale, a przy innym zaś widać twoje niedoskonałości. Macie tak?
Jak to jest z wami? ;)
lista tematów
Czy akceptujesz siebie? strona 2 z 4
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: jak sie jest wieszakiem to wszystko ladnie lezy
stad pewnie wymagania wagowe wzgledem modelek na wybiegu...
Na wieszakach wcale ładnie nie leży :/ Takie chude rączki i nóżki jak patyki wystające z ubrania wyglądają paskudnie.
Z resztą, nawet jak coś leży dobrze, to kolor może się gryźć z typem urody ;)
Jak przymierzam ubrania to raczej nie mam problemu z rozmiarem (poza koszulami i sukienkami) :)
Konto usunięte: Gdy się szykujesz na jakiejś wyjście w świetle w swojej łazience wyglądasz doskonale, a przy innym zaś widać twoje niedoskonałości. Macie tak?
W łazience mam przyciemniane lustro, także zawsze wyglądam olśniewająco

Najgorzej przy jarzeniówkach... Ale w sumie nie jest chyba tak źle ;p
Konto usunięte: Jesteś w sklepie przeglądasz się w przymierzalni, czy tez w lustrach na sklepie wydaj ci się, że wyglądasz tragicznie. Masz z tego powodu później doła? Chcesz jak najszybciej uciec z tego sklepu? Czy takie sytuacje w ogóle nie mają miejsca, akceptujesz siebie taką jaką jesteś zawsze!?
Akceptuję i raczej nie zdarzyło mi się mieć doła przez wygląd bo podobam się sobie

Konto usunięte: Gdy się szykujesz na jakiejś wyjście w świetle w swojej łazience wyglądasz doskonale, a przy innym zaś widać twoje niedoskonałości. Macie tak?
Chyba zawsze tak jest że przy jednym świetle wygląda się lepiej a przy drugim gorzej. Ja akurat mam właśnie na odwrót bo światło w mojej łazience odkrywa i uwydatnia wszystkie możliwe niedoskonałości ;P
Konto usunięte: Jesteś w sklepie przeglądasz się w przymierzalni, czy tez w lustrach na sklepie wydaj ci się, że wyglądasz tragicznie.
a mi się właśnie wydaje że te lustra w sklepach są inne. bo w nich zawsze wyglądam tak że mi się podoba a w domu to juz nie koniecznie ;D
ostatnio wydaje mi sie ze z dnia na dzień mam coraz większe cycki

maluje się w pokoju i staram się robić to w świetle dziennym. no ale niespodzianki się zdarzają
nie jest to prawda, wiec mozesz opowiadac

mi sie wydaje, ze lezy. po to modelki sa wieszakowate, by ladnie prezentowac ciuchy.
wiem po sobie, ja musze miec wszystko dopasowane, w innym przypadku wygladam jak ciezarna

w sensie cycki mam duze i dupe. talie mam szczupla i brzuch plaski, wiec jak zaloze cos luznego to automatycznie wydaje sie ze nie mam wciec i jestem kwadratem

w klasycznych ciuchach podejrzewam ze wygladam o wiele lepiej od chudych lasek - spodniczki, sukienki, spodnie. ale w tych obecnie modnych workowych gownach wyjsc bym nie mogla

Konto usunięte: Jesteś w sklepie przeglądasz się w przymierzalni, czy tez w lustrach na sklepie wydaj ci się, że wyglądasz tragicznie.
Nie raz światła w przymierzalniach są tragiczne, że nawet Adrianna Lima by wyglądała nieciekawie

Doła nie mam ale mnie to trochę denerwuje ;)
Akceptuje siebie. Ale są dni lepsze i gorsze :)
Konto usunięte: Gdy się szykujesz na jakiejś wyjście w świetle w swojej łazience wyglądasz doskonale, a przy innym zaś widać twoje niedoskonałości.
Światło zawsze ma duży wpływ na wygląd - w jednym wygląda się super a w innym już mniej. Każdy tak chyba ma :)
Nigdy tak mi się nie wydaje

Mam problem z wypryskami i uczuleniem. Wypryski; pryszcze; już pojawiają się sporadycznie, ale uczulenie daje mi popalić

Konto usunięte: Czy takie sytuacje w ogóle nie mają miejsca, akceptujesz siebie taką jaką jesteś zawsze!?
Kiedyś (jakieś 1,5 roku temu) ważyłam 48/49 kg przy wzroście 168, byłam super szczupła, ani grama tłuszczu, ale miałam lekką anemię i 7 kg niedowagi bo powinnam ważyć 55 kg. Lekarze i wszyscy mówili, że muszę przytyć. Teraz ważę 53/54 kg i czuję się pomału jak pasztet

Aha, dzisiaj jak kupowałam sukienkę to tylko pomyślałam, że muszę schudnąć, ale nic takiego, że wyglądam tragicznie i że nie umiem na siebie patrzeć.
A sukienkę mam taką, fajna? (sory za wbicie w temacie)

Wyglądam tragicznie tylko czasem rano, z potarganymi włosami i niedokładnie zmytym makijażem :F Poza tym nigdy nie mam takich odczuć. Co do światła to wiadomo, że każdy najlepiej wygląda w ciepłym świetle, świeczki etc., a najgorzej w jarzeniowym, ale jakoś mnie to nie dołuje, ani nawet za bardzo nie interesuje.
Wyglądam fantastycznie!
Mamy tak ale się kochamy :D